Talson, Hollandalı taşımacılarla işbirliği olanaklarını değerlendirdi

Talson, Hollandalı taşımacılarla işbirliği olanaklarını değerlendirdi

Tırsan bünyesinde yer alan Hollanda’nın kutu treyler üreticisi Talson, Hollanda’nın Teknik Karayolu Taşımacılığı Derneği (Technical Road Transport Association - TRTA) ile bir araya gelerek işbirliği olanaklarını değerlendirdi. 1982 yılında kurulan TRTA, bir dizi önde gelen treyler kiralama şirketi ile treyler ve konteyner şasi filosu sahibi tarafından oluşturulan derneğin amacı, bu kuruluşların AB’de kayıtlı ekipmanlarının yasal ve teknik koşullarıyla ilgili...

Tırsan bünyesinde yer alan Hollanda’nın kutu treyler üreticisi Talson, Hollanda’nın Teknik Karayolu Taşımacılığı Derneği (Technical Road Transport Association - TRTA) ile bir araya gelerek işbirliği olanaklarını değerlendirdi. 1982 yılında kurulan TRTA, bir dizi önde gelen treyler kiralama şirketi ile treyler ve konteyner şasi filosu sahibi tarafından oluşturulan derneğin amacı, bu kuruluşların AB’de kayıtlı ekipmanlarının yasal ve teknik koşullarıyla ilgili olarak dernek üyelerinin menfaatlerini temsil ediyor.

Toplantı, Talson ve TRTA arasında eskiye dayanan işbirliği neticesinde gerçekleşti. 2007 yılında, 25. kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde TRTA, Avrupa’nın önde gelen treyler ve treyler parçası üreticilerine ilişkin yürüttüğü bir çalışma kapsamında Talson treylerlerin de üretildiği Tırsan Adapazarı tesislerini ziyaret etmişti. 

Etiketler :