TEB Arval’dan dört yeni atama

TEB Arval’dan dört yeni atama

Uzun dönem araç kiralama ve filo yönetimi çözümleri ile fark yaratan TEB Arval, ilgili görev yerlerine yapılan atamalarla müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

Kurumlara operasyonel kiralama ve filo yönetimi çözümleri sunan TEB Arval, performansı ve hizmet kalitesini artıracak insan kaynakları planlamasıyla fark yaratmayı hedefliyor. Çalışanlarına performanslarını sergilemeleri için gerekli tüm kaynakları sunan TEB Arval, şirket içi atamalar ve grup içi terfilere önem veriyor.

TEB Arval’in son dönem şirket içi atamaları arasında; 2010 yılının Kasım ayından beri TEB Arval’de görev yapan Mali ve İdari İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Küçük yer alıyor. Ahmet Küçük yeni atamayla birlikte TEB Arval’in Operasyonel Hizmetler ve Sigorta Genel Müdür Yardımcılığını üstleniyor. Şirket kuruluşu olan 2007 yılında beri TEB Arval’de Operasyonel Hizmetler ve Sigorta Genel Müdür Yardımcılığını üstlenen Oğuz Petorak ise Tedarik Yonetimi ve Ikinci El Arac Satis Genel Müdür Yardımcılığına atanarak kariyerine devam ediyor.

2011 yılında TEB Arval’in satış ve iş geliştirme departmanında göreve başlayan Furkan Karaman, şirketin kurum içi terfilere verdiği önemi ortaya koyuyor. Satış Verimliliği Müdürü görevinden Satış Genel Müdür Yardımcılığına terfi eden Furkan Karaman, TEB Arval’de satış ekibini başarıyla yöneterek büyüme ve satış hedeflerine ulaşma üzere çalışmalarını sürdürüyor. 2010 yılından beri TEB Grubu bünyesinde bulunan Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Deynek ise kariyerine TEB Arval Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstleniyor.

İnsan kaynakları konusunda yeni gelişmelerle ilgili görüşlerini dile getiren TEB Arval Genel Müdürü Philippe Chabert, “TEB Arval olarak müşterilerimize, çalışanlarımıza ve içinde yaşadığımız dünyaya verdiğimiz sözle, daha adil ve daha sürdürülebilir bir büyüme elde etmek için çalışıyoruz. Bu noktada çalışanlarımız, yaptığımız işe ve çalışma şeklimize sağladıkları katkılarla, geleceği güzelleştiren her türlü değişimin büyük bir parçasını oluşturuyor. Önceliğimiz güvene dayalı bir çalışma ortamının sağlanması olduğundan çalışanlarımızın kariyer beklentilerini karşılamaya özen gösteriyor, grup ve şirket içi terfileri destekliyoruz” dedi.