Temsa, 3 firmaya 4 otobüs teslim etti

Temsa, 3 firmaya 4 otobüs teslim etti

TEMSA, Eker Turizm’e 2 Maraton, Baysal Turizm’e 1 Maraton ve Kılıç Turizm’e 1 Safir Plus teslimatı gerçekleştirdi.

TEMSA Maraton ve TEMSA Safir şehirlerarasının yanı sıra turizm taşımacılarının da gözdesi olmaya devam ediyor. İstanbul merkezli Eker Turizm filosuna 2 adet TEMSA Maraton aldı. TEMSA Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci 2 Maraton aracı firma sahibi Efkan Kaya ve Başkaptan İbrahim Evci’ye teslim etti. 

YENİLİĞE AYAK UYDURMAK DEĞİL, ÖNCÜLÜK ETMEK HEDEFİMİZ

Eker Turizm firma sahibi Efkan Kaya, “Şirketimiz Türkiye’nin her tarafında her türlü araç ile turizm transfer, Anadolu kültür turları, kongre, bayi, seminer toplantıları ve etüt gezileri gerçekleştiriyor. Hedefimiz hep yeniliklere ayak uyduran değil öncülük eden, insan odaklı bir firma olmak. Bu doğrultuda seyahat sürecine hem teknolojik donanımı ile güvenliği üst düzeye taşıyacak, hem de konfor katacak araçlar noktasında yaptığımız değerlendirmelerde TEMSA Maraton öne çıktı. Biz de ilk etapta 2 adet Maraton yatırımı yaptık. Bu süreçte TEMSA satış ekibinin de yakın ilgi ve desteğini gördük. Kendilerine teşekkür ederiz. Yaptığımız işin önemini kavramış bir şirket olarak kaliteyi, hizmet standardını ve müşteri tatminini en üst düzeyde tutup, bu konuda model ve lider olmak hedeflerimizin en başında geliyor” dedi. 

MARATON ARAÇLARIMIZ EKER TURİZM’E HAYIRLI OLSUN

TEMSA Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci de Eker Turizm’in sektöründe öncü firma olma hedefiyle ilerlediğini ve bu hedef doğrultusunda TEMSA Maraton tercihlerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “TEMSA Maraton araçlarımız Eker Turizm’e hayırlı, uğurlu olsun. Bol kazançlar getirsin. Eker Turizm’in büyüyen hedeflerine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

BAYSAL TURİZM’E 1 ADET MARATON

Ankara merkezli Baysal Turizm’in tercihi de Maraton oldu. Firma sahibi Ali Rıza Baysal aracı teslim aldı.  Baysal Turizm olarak mükemmeliyetçi anlayışla kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını belirten Ali Rıza Baysal, “Bizim bu anlayış çizgimize katkı sağlayacak bir araç yatırımı yapmak istedik. Burada da tercihimiz TEMSA Maraton oldu” dedi. -

KILIÇ TURİZM’İN TERCİHİ SAFİR PLUS

1999 yılında Bursa merkezli olarak personel, öğrenci taşımacılığı alanında faaliyetlerine başlayan Kılıç Turizm 1 adet Temsa Safir yatırımı yaptı. Firma sahibi İlyas Kılıç’a aracı TEMSA Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci yaptı.  Müşteri memnuniyetinden taviz vermemeyi kuruldukları 1999 yılından beri ilke edindiklerini belirten İlyas Kılıç, “Bu ilke doğrultusunda filomuza yeni araç yatırım sürecini başlattık. TEMSA Safir zaten bildiğimiz ve filomuzda yer alan bir araç. Sahip olduğu konfor düzeyinden ve işletme sürecindeki avantajlarından çok memnunuz. Bu memnuniyetle yeni yatırımda yine tercihimiz Safir oldu” dedi.

Kılıç Turizm’in Bursa’nın önde gelen personel, öğrenci ve turizm taşımacılarından biri olduğuna dikkat çeken TEMSA Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, “Sayın İlyas Kılıç, iş süreçlerinde her anı takip eden, araç performansını, sağladığı avantajları çok iyi gözlemleyen bir taşımacı. Onun yatırım tercihinin de TEMSA Safir olması bizlere mutluluk veriyor. Sayın İlyas Kılıç’a Safir tercihlerinden dolayı teşekkür ediyor ve yeni Safir aracın Kılıç Turizm’e hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Etiketler :