TEMSA, Adanalı sanayicilere “Yenilikçilik ve Girişimcilik” modelini anlattı

TEMSA, Adanalı sanayicilere “Yenilikçilik ve Girişimcilik” modelini anlattı

TEMSA, 11 Ağustos’ta Adana Sanayi Odası’nın (ADASO) ev sahipliğinde “Yenilikçilik ve Girişimcilik” konulu bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Temsa’nın kendine özgü başarıyla geliştirdiği yenilikçilik ve girişimcilik modeli ve oluşturduğu Mentörlük Programı Temsa Ürün Müdürü Mert Özkaynak tarafından tanıtıldı. Temsa Ürün Müdürü Mert Özkaynak, toplantıda şu konuları hakkında bilgi verdi: “Yenilikçilik ve girişimciliğin önemi, ülkemiz...

TEMSA, 11 Ağustos’ta Adana Sanayi Odası’nın (ADASO) ev sahipliğinde “Yenilikçilik ve Girişimcilik” konulu bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Temsa’nın kendine özgü başarıyla geliştirdiği yenilikçilik ve girişimcilik modeli ve oluşturduğu Mentörlük Programı Temsa Ürün Müdürü Mert Özkaynak tarafından tanıtıldı. Temsa Ürün Müdürü Mert Özkaynak, toplantıda şu konuları hakkında bilgi verdi: “Yenilikçilik ve girişimciliğin önemi, ülkemiz ve bölgemiz firmalarının gelecek dönem çalışmalarında inovasyonun önemli bir faaliyet olarak yer almasının zorunlu olduğu, bölgemizdeki yenilikçilik ve girişimcilik altyapısının sürdürülebilir şekilde geliştirilmesi gerekliliği, temel olarak bölge firmalarının yatay ve dikey anlamda birbirleriyle işbirliklerinin geliştirilmesinin önemli olduğu ve yenilikçilik çalışmalarının müşterilerin beklentilerini karşılamaya yönelik yönlendirilmesi, bu anlamda ticarileştirebilir olması gerektiği.”

 ADASO Yenilikçilik ve Girişimcilik Konseyi

Toplantı sonucunda Yenilikçilik ve Girişimcilik çalışmalarının daha kapsamlı ve planlı şekilde yürütülmesi için ADASO liderliğinde “Yenilikçilik ve Girişimcilik Konseyi” oluşturulması ve bu alandaki tüm çalışma ve programların bu konsey tarafından yönlendirilmesine karar verildi.

Etiketler :