Temsa, Beşiktaş için özel ürettiği “Maraton”u teslim etti

Temsa, Beşiktaş için özel ürettiği “Maraton”u teslim etti

Beşiktaş’ın takım otobüsü Maraton oldu. Vodafone Arena’da gerçekleştirilen teslimat törenine Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman katıldı.Teslimat töreni ile ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan “Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, Temsa ile bizim futbol takımımızı ile sponsorluk anlaşması yaptık. Onlar bize araç veriyorlar. Türkiye’nin önemli bir markası ile işbirliği yaptığımız için çok...

Beşiktaş’ın takım otobüsü Maraton oldu. Vodafone Arena’da gerçekleştirilen teslimat törenine Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman katıldı.

Teslimat töreni ile ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan “Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, Temsa ile bizim futbol takımımızı ile sponsorluk anlaşması yaptık. Onlar bize araç veriyorlar. Türkiye’nin önemli bir markası ile işbirliği yaptığımız için çok mutluyum. Hem İstanbul hem de deplasmana gittiğimizde Temsa otobüsü ile seyahat edeceğiz. En önem verdiğimiz konuların başında marka değeri. Temsa ile yaptığımız bu anlaşmanın hem bize hem de Temsa’ya büyük fayda getireceğine inanıyoruz” dedi.

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ise yaptığı konuşmada, “Temsa’nın 25 tane ürünü bulunuyor. Temsa otobüslerini şu an 64 tane ülkeye satıyoruz. Beşiktaş’ın marka değeri ve büyüklüğü ortada. Bu iki markanın yaptığı işbirliği çok önemli. Maraton otobüsümüzün yanı sıra Türkiye’de en çok satılan otobüslerimizden Prestij de küçük seyahatler için kullanılacak. Hayırlı olmasını diliyoruz. Beşiktaş için özel olarak hazırlanan Maraton otobüsümüzün tüm maçlarda başarı getirmesini diliyorum” diye konuştu. 

Etiketler :