TEMSA Maraton, Beşiktaş’ı Lyon’da da taşıyor

TEMSA Maraton, Beşiktaş’ı Lyon’da da taşıyor

TEMSA, Fransa’nın Olympique Lyon takımıyla çeyrek final karşılaşması oynayacak olan Beşiktaş’ı Fransa’da da yalnız bırakmadı. Beşiktaşlı futbolcular Lyon’daki yolculuklarını TEMSA’nın kendilerine tahsis ettiği Maraton otobüsle yapıyor.

TEMSA, Türkiye’yi Avrupa Ligi’nde temsil eden Beşiktaş Futbol Takımı’nı, Çeyrek Final karşılaşması için bulunduğu Fransa’da da yalnız bırakmadı.

Avrupa Ligi Çeyrek Final eşleşmesi ilk maçında Fransa’nın güçlü takımlarından Olympique Lyon’la, Parc OL’de karşılaşacak olan Beşiktaş, maç öncesi ve sonrasındaki tüm ulaşımını Türkiye’de olduğu gibi TEMSA Maraton ile yapıyor.

TEMSA Maraton’un Lyon maçında Beşiktaş’a uğur getirmesini dileyen TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Kulüplerimizin, takım otobüsü olarak TEMSA’yı tercih etmesinden son derece mutluyuz. TEMSA olarak, başarıya giden yolda onların coşkusuna eşlik etmek, futbolcularımızın müsabakalar için güven içinde ve konforla seyahat etmelerini sağlamak, onların rahat ettiğini bilmek bizler için birer gurur kaynağı. Otobüsümüzün Olympique Lyon maçında Beşiktaş’a uğur getireceğine inanıyor ve futbolcularımıza sahada başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler :