Temsa, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Endüstri 4.0’ı anlattı

Temsa, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Endüstri 4.0’ı anlattı

Temsa Yenilikçilik ve Girişimcilik (YG) Ekibi Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Topluluğu (IEEE) Teknoloji Günlerinde Endüstri 4.0 Uygulamalarını İçeren Temsa Smart 2020 Programını paylaştı

TEMSA YG Ekibi tarafından 13 Mayıs’ta SDÜ-IEEE Topluluğunun düzenlediği Teknoloji Günlerinde “TEMSA, Akıllı Ürünler Akıllı Fabrikalarda Üretilecek, Endüstri 4.0 yolunda TEMSA Smart 2020 programları” başlığı paylaşıldı. Ayrıca TEMSA tarafından geliştirilen yenilikçi elektrikli ve akıllı otobüsler; MD9 ElectriCITY, Avenue EV, Avenue IBUS hakkında bilgiler verildi.

SMART 2020 programı; Big Data, 3D Printer, Robotla Montaj, Akıllı Depolama Sistemi, Görsel Fabrika, Akıllı Cihazlar ve Akıllı Ambar Yönetimi başlıklarında paylaşıldı.

Gelecekte Ulaşım ve Mega Trendler konularını da içeren TEMSA paylaşımın da, öğrenciler ve akademisyenler tarafından önerilen yeni fikirler Temsa Açık inovasyon platformuna www.yenilikciyiz.biz yönlendirildi. Haziranda başvuruların alınmaya başlayacağı Temsa Geleceğin Akıllı Ulaşım başlıklı Açık İnovasyon yarışması da tanıtılmış oldu. Etkinlik sonunda öğrencilerin ve akademisyenlerin merak edilen soruları cevaplandı. TEMSA YG web adresinden YG duyurularını takip etmeleri ve yenilikçi fikirlerini fikrimvar@temsa.com adresinden paylaşmaları önerildi.

SDÜ-IEEE Topluluğu tarafından TEMSA paylaşımı için TEMSA YG Ekibi Program Sorumlusu, Ürün Müdürü Mert Özkaynak ve YG Ekip Lideri, Kalite Mühendisi Pınar Türkmen’e teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Etiketler :