TEMSA’dan Ege'ye 2 adet Avenue ve 1 adet Safir Plus teslimatı

TEMSA’dan Ege'ye 2 adet Avenue ve 1 adet Safir Plus teslimatı

TEMSA, Seferihisar Belediyesi’ne 2 Avenue, Efeler Belediyesi’ne ise 1 Safir Plus teslimatı gerçekleştirdi.EFELER BELEDİYESİ'NE 1 ADET SAFİR PLUSAydın’ın Efeler Belediyesi’nin tercihi Safir Plus’tan yana oldu. Safir Plus otobüsün teslimatına Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Osman Derya Tıkır,  Fen İşleri Müdürü Figen Çakırtaş, TEMSA Kamu Satış Yöneticisi Mahir Akkuş katıldı.Belediyenin kültür gezileri için otobüs yatırımı kararı aldığını belirten...

TEMSA, Seferihisar Belediyesi’ne 2 Avenue, Efeler Belediyesi’ne ise 1 Safir Plus teslimatı gerçekleştirdi.

EFELER BELEDİYESİ'NE 1 ADET SAFİR PLUS

Aydın’ın Efeler Belediyesi’nin tercihi Safir Plus’tan yana oldu. Safir Plus otobüsün teslimatına Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Osman Derya Tıkır,  Fen İşleri Müdürü Figen Çakırtaş, TEMSA Kamu Satış Yöneticisi Mahir Akkuş katıldı.

Belediyenin kültür gezileri için otobüs yatırımı kararı aldığını belirten Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Osman Derya Tıkır, “Yatırım kararında da Safir Plus kalitesi ve güvenlik donanımları ile öne çıktı. Artık kültür gezilerinde son model TEMSA Safir Plus ile halkımıza hizmet sunulacak. Yeni Safir Plus araç belediyemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.  Belediyelerin kültür gezilerinde artık kaliteli ve güvenlik donanımına sahip araçları tercih etmesinin hizmet sürecine büyük katkılar sağladığını belirten TEMSA Kamu Satış Yöneticisi Mahir Akkuş, “Efeler Belediyesi’ne teslim ettiğimiz Safir Plus aracımızla bölge halkı güvenli ve kaliteli bir seyahat süreci yaşayacaklar. Safir Plus aracımız hem Efeler Belediyesi’ne hem de bölge halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

SEFERİHİSAR BELEDİYESİ'NE 2 ADET AVENUE

Seferihisar Belediyesi araç filosunu iki Avenue ile güçlendirdi.  Araçların teslimat törenine Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan Özata ile Temsa Kamu Satış Yöneticisi Mahir Akkuş katıldı.

Avenue araçların Eylül ayından itibaren öğrenci servislerinde hizmet vereceğini belirten Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Güvenlik özellikleriyle öne çıkan 2017 model Temsa Avenue LF marka otobüsler, 3 adet basamaksız kapısı, engelli giriş rampasıyla hamile, çocuklu, yaşlı ve engelli yolcuların toplu taşımacılıkta yaşadıkları sorunları ortadan kaldırıyor. İlçemize yeni otobüslerin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Avenue otobüslerin kentiçi ulaşım sürecine güvenliğin yanı sıra kalite ve konfor kattığını vurgulayan TEMSA Kamu Satış Yöneticisi Mahir Akkuş, “Avenue otobüsler ülkenin dört bir yanında kentiçi ulaşım sürecine ayrıcalıklar getiriyor. Seferihisar Belediyesi’ne teslim ettiğimiz Avenue araçlarımız da öğrencilerin konforlu ve güvenli taşınmasını sağlayacak. Seferihisar Belediyesi’ne ve halkına yeni otobüsler hayırlı, uğurlu olsun” dedi. 

Etiketler :