TEMSA’dan İsveç’e 6 adet MD 9 Electricty

TEMSA’dan İsveç’e 6 adet MD 9 Electricty

TEMSA, bir ilke daha imza atıyor ve MD9 Electricity aracını Avrupa yollarına çıkartıyor. 9 metrelik elektrikli otobüs MD 9 Electricity İsveç’e ihraç ediliyor. İsveçli Connectbus şirketinin filosuna 6 adet MD 9 Electricty katılıyor. TEMSA CEO’su Aslan Uzun, TEMSA’nın geniş ürün yelpazesi ve müşteri taleplerine hızlı cevap verme yeteneği ile otomotiv sektöründe öncü bir şirket olmaya devam ettiğini belirtti. 

TEMSA, geniş ürün gamı ile yurtdışı pazarlarda da söz sahibi olmaya devam ediyor.  TEMSA’nın üretimini gerçekleştirdiği MD9 Electricty araca Avrupalı taşımacıların ilgisi de çok büyük. Avrupa’da fuarlarda tanıtımı gerçekleşen MD 9 Electricity araca ilk sipariş İsveçli şirket Connectbus’dan geldi. Araçlar Ekim 2020’de şirkete teslim edilecek ve Aralık ayında da yollarda hizmet vermeye başlayacak. Connectbus isimli şirket MD 9 Electricty otobüsleri Göteburg yakınlarındaki Öckerö adasında yer alan operasyonlarında kullanacak.

TEMSA’nın geniş ürün yelpazesi ve müşteri taleplerine hızlı cevap veren otomotiv sektörünün öncü bir şirketi olduğunu belirten Temsa CEO’su Aslan Uzun, “TEMSA, geniş ürün yelpazesi ve müşteri taleplerine hızlı çözümler üretme yeteneği ile sektörde fark yaratan bir marka. Elektrikli araçlar konusunda Arge merkezimiz ile çok önemli çalışmalar yürütüyoruz.  Özellikle elektrikli araç ürün gruplarımız temiz enerji, sıfır emisyon noktasında dünyada fark yaratıyor. Elektrikli otobüs konusunda büyük bir başarıya imza attığımız MD 9 Electricity aracımız ile TEMSA tarihinde bir ilke de imza atıyoruz ve aracımız Avrupa yollarına çıkıyor.  MD9 Electricity, 2020 yılında İsveç yollarında hizmet vermeye başlıyor. İsveçli Connectbus şirketi ile ilk etapta 6 adetlik bir anlaşma yaptık. Bu şirket 700 araçlık filoya sahip.  Önümüzdeki süreçte artan bir işbirliği ile Connectbus şirketinin filosunda elektrikli otobüs sayımızın da büyüyeceğine inanıyoruz. Avrupa’da özellikle de 2020 ve sonrasında elektrikli otobüs pazarında öncü şirket olmayı hedefliyoruz” dedi. 

Etiketler :