TEMSA’ya ‘Engellilerin Güvenle Baktığı Firma Ödülü’

TEMSA’ya ‘Engellilerin Güvenle Baktığı Firma Ödülü’

‘Kariyerde Engelleri Kaldırdık Projesi’ ile engelli öğrencilere 3 yıldır kariyer danışmanlığı hizmeti veren ve ‘Engelli Çalışan Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık’ eğitimleri gerçekleştiren TEMSA, Engelsizkariyer.com tarafından ‘Engellilerin Güvenle Baktığı Firma Ödülü’ne layık görüldü.

TEMSA, ‘Engellilerin Güvenle Baktığı Firma Ödülü’ne layık görüldü. Engelli çalışan sağlığı ve güvenliği konusunda uygulamaları hayata geçiren TEMSA, engelsizkariyer.com tarafından ‘Engellilerin Güvenle Baktığı Firma’ seçildi. TEMSA İnsan Kaynakları Direktörü Erhan Özel’e ödülü, engelsizkariyer.com’un kurucusu Mehmet Kızıltaş tarafından verildi. Ödül töreninde konuşan Erhan Özel, ödülü engellerine rağmen başarı hikayesi yazan çalışma arkadaşlarına ithaf ettiklerini belirtti.

TEMSA’nın ‘Engelsiz Kariyer’ yolculuğuna emin adımlarla devam ettiğini ifade eden TEMSA İnsan Kaynakları Direktörü Erhan Özel, Çalışan memnuniyeti ve güvenliğini merkeze alan politikayı benimsiyoruz. Yakın dönemde engelli farkındalığı konusundaki görüşlerimiz Zero Project Report 2017’de yayımlanarak uluslararası literatürde de yerini aldı. Bugün bu ödülle bizi onurlandırdığınız için çok teşekkür ederim” dedi.

ENGELSİZ YOLCULUK

TEMSA, ‘Kariyerde Engelleri Kaldırdık Projesi’ ile 3 yıldır engelli öğrencilere kariyer danışmanlığı, bölge insan kaynakları profesyonellerine engellilerle iletişim eğitimleri ve engelli öğrenci ve vatandaşlara başarılı mülakat teknikleri eğitimleri organize ediyor.

TEMSA, geride bıraktığımız Dünya Engelliler Haftası’nda da engelli çalışanlara dönük uygulamalara öncülük etti. TEMSA ve Adana İŞKUR öncülüğünde İstanbul Sosyal Girişimcilik ekibi tarafından düzenlenen ‘Karanlıkta Diyalog İş Atölyesi’ de Çukurova Bölgesi’nde ilk kez gerçekleştirildi. Engelli istihdamı sağlayacak yeni projelerin oluşturulması konusunda firmalara ilham verecek uygulamaların hayata geçirildiği atölye çalışmasına, bölgenin önde gelen kuruluşlarının insan kaynakları profesyonelleri katıldı. Ayrıca, ‘Engellilerle 360 Derece İletişim’ kitabının yazarı Mehmet Kızıltaş tarafından ‘Engelli Çalışan Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi’ de Türkiye'de ilk defa TEMSA'da gerçekleştirildi.​

Etiketler :