Thermo King, ThermoLite güneş panelleri ile yakıt tüketimini azaltıyor

Thermo King, ThermoLite güneş panelleri ile yakıt tüketimini azaltıyor

Thermo King, ThermoLite, Güneş Panelleri ile daha fazla Çalışma Süresi ve daha az yakıt tüketimi sunuyor.

ThermoLite güneş panelleri, yakıt tüketimini ve emisyonunu azaltırken akü ömrünü artıracak sürdürülebilir güç yönetimi çözümü sunuyor. Bu sayede işletme karlılığının da artmasında önemli bir rol sahibi oynuyor.

Sert hava koşullarına dayanıklı ThermoLite paneller, kış aylarında, yağmurlu veya gölgeli havalarda bile ünitenin aküsünü şarj ederek akü sorununu ortadan kaldırıyor. Bu sayede ünitelerin akü şarjı için kullanılacak yakıt tüketimi azalırken CO2 salınımı da düşüyor.

ThermoLite güneş panellerinin 40W ve 110W’lık 2 farklı modeli bulunuyor. Yakıt tüketim maliyetlerinin azalması, CO2 salınımının düşmesinin yanı sıra akünün bitmesi engelleniyor ve takviye yapma ihtiyacı ortadan kalkarken, yol yardım maliyetleri de azalıyor. Tüm bu faydalar ile yakıt, servis ve akü değişim maliyetlerinden yüzde 23’e varan tasarruf sağlanıyor. Thermo King, ThermoLite güneş panelleri, başta SLXi modeli olmak üzere tüm Thermo King modellerinde, çekicilerde ve tüm soğutucu markalarına uygun.

2008 yılından bugüne kadar Doğuş Otomotiv, sektörde ilk kez müşteri destek hattını kurması, kumanda paneline Türkçe dil alternatifini ekletmesi, ünitenin kayıt altına aldığı hava hareketlerinin raporunu yazılı olarak veren dokunmatik TouchPrint yazıcının, kapının açıldığı anda soğutmayı durduran kapı sensörünü ve uzaktan müdahale şansı veren TrackingTM uydu takip sistemini standart hale getirmesiyle sektörün dijital dönüşümüne çok önemli katkılarda bulundu.

Farma – ilaç taşımacılığındaki gereksinimleri ve talepleri eksiksiz olarak karşılayan, AB normlarına uygun İyi Dağıtım Uygulaması (GDP)’nı geliştirmiş ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile Yetkilendirme Protokolü oluşturarak, ATP Anlaşması kapsamında test, onay ve belgelendirme işlemlerine Gebze, Sakarya ve Hatay bölgesinde başladı.

Doğuş Otomotiv 2008 yılından itibaren Türkiye’de Thermo King distribütörlüğüne devam ediyor. Doğuş Otomotiv şirket vizyonu gereği distribütörü olduğu markanın tüm teknolojik gelişimlerini Türk kullanıcıların hizmetine dünya ile aynı anda sunuyor.

Etiketler :