THY Başkanı İlker Aycı: Hava kargoda 86 ülkeye uçuyoruz

THY Başkanı İlker Aycı: Hava kargoda 86 ülkeye uçuyoruz

UTİKAD tarafından düzenlenen “İleriye Dönüşüm” zirvesinin açılışında konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, lojistiğin çok önemli olduğunu söyledi. İlker Aycı, “Lojistiğin dünyadaki serüveninde şirketlerin birbiri ile rekabet ettiği dönemden tedarik zincirinini birbiri ile rekabet ettiği döneme giriyoruz. THY olarak lojistiğe çok büyük değer veriyoruz. Son 3 yılda yaptığımız yatırımlarla THY, hava kargoda yüzde 80 büyüdü. 24 uçaklık...

UTİKAD tarafından düzenlenen “İleriye Dönüşüm” zirvesinin açılışında konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, lojistiğin çok önemli olduğunu söyledi. İlker Aycı, “Lojistiğin dünyadaki serüveninde şirketlerin birbiri ile rekabet ettiği dönemden tedarik zincirinini birbiri ile rekabet ettiği döneme giriyoruz. 

THY olarak lojistiğe çok büyük değer veriyoruz. Son 3 yılda yaptığımız yatırımlarla THY, hava kargoda yüzde 80 büyüdü. 24 uçaklık bir hava kargo filomuz oluştu. Hava kargoda da 86 ülkeye giderek en çok ülkeye giden şirket olduk. Hedefimiz dünyanın ilk 3 hava kargo şirketinden biri olmayı hedefliyoruz” dedi. 

Etiketler :