TIR üstünde dev çekicileri taşıyan Hödlmayr'a yeni görev

TIR üstünde dev çekicileri taşıyan Hödlmayr'a yeni görev

Hödlmayr Nakliyat ve Ticaret Ltd. Mayıs 2019'dan itibaren Mercedes-Benz müşterilerine Mercedes-Benz marka TIR teslimatlarını üstlendi.

Merkezi İstanbul Ümraniye'de bulunan otomotiv uzmanı, özellikle kapıdan kapıya teslimat konseptiyle beğeni topluyor. Bu konsept, Hödlmayr'ın çekicileri Mercedes-Benz'in Türkiye'de Aksaray'da bulunan fabrikasından teslim alıp gemi yoluyla Trieste'ye nakledilmesini ve oradan da Avrupa ülkelerine teslimatını içeriyor. Hödlmayr Nakliyat Genel Müdürü Hande ÇarıkcıBiz, yani Hödlmayr şirketinin Türkiye iştiraki olarak bu süreçte Aksaray'dan Trieste'ye nakliyatı organize ediyoruz; kardeş şirketimiz Hödlmayr High & Heavy ise Trieste'den ilgili nihai hedef noktasına teslimatı gerçekleştiriyor“ bilgisini verdi.

Çekici üstünde çekici prensibinin sağladığı katma değer

Araçlar, sürülerek nakil edilmediklerinden dolayı, neredeyse sıfır kilometre ile alıcıya ulaştırılıyor, dolayısıyla müşteriye büyük bir katma değer sağlanıyor. Çarıkçı, “Çekicilerin, çekici üstünde taşınması yıllardır Hödlmayr Türkiye'nin standart uygulamasıdır. Bu kadar büyük adetli bir işte, bu sistem sayesinde çok daha hızlıyız. Zarar riskinin aza indirgenmesi ve CO2 emisyonu azaltımı da cabası“ dedi. 

Bu bütünsel konseptin yanı sıra, elbette kullanılan ekipmanlar da tercih sebebi olan ek bir başarı faktörü oluşturuyor. Hödlmayr High & Heavy Genel Müdürü Wolfgang AignerHigh-&-Heavy-Çekicilerimiz, örnek olarak yeni GigaSpace çekicilerinin nakliyesine uygun olduğu sertifikalandırılmış nadir araç türlerindendir“ diyerek bu konudaki mutluluğunu ifade ediyor.

Etiketler :