TIRPORT ve Mobiliz işbirliğine imza attı

TIRPORT ve Mobiliz işbirliğine imza attı

Lojistik operasyon yönetimi ve yük takibi konusunda dünya çapında dijital çözümler üreten TIRPORT, gelecek 3 yıl içinde 250 bin aktif kamyoncuya ulaşmayı hedefliyor. Araç Takip Sistemi Mobiliz ise, onlarca ülkede, 400 binin üzerinde araca uçtan uca araç takip çözümleri sunuyor. TIRPORT ve Mobiliz firmaları arasında imzalandı. İmzalanan anlaşmayla, Mobiliz kurumsal müşterileri, TIRPORT’un yük takip ve lojistik operasyon yönetimi hizmetlerine erişecektir. Mobiliz müşterisi...

Lojistik operasyon yönetimi ve yük takibi konusunda dünya çapında dijital çözümler üreten TIRPORT, gelecek 3 yıl içinde 250 bin aktif kamyoncuya ulaşmayı hedefliyor. Araç Takip Sistemi Mobiliz ise, onlarca ülkede, 400 binin üzerinde araca uçtan uca araç takip çözümleri sunuyor. 

TIRPORT ve Mobiliz firmaları arasında imzalandı. İmzalanan anlaşmayla, Mobiliz kurumsal müşterileri, TIRPORT’un yük takip ve lojistik operasyon yönetimi hizmetlerine erişecektir. Mobiliz müşterisi olan lojistik şirketleri, kamyoncu kooperatifleri, forwarder’lar yük sahibi fabrikalar, ithalatçı ve ihracatçı firmalar, lojistik operasyonlarını, TIRPORT’un aplikasyon gücüyle akıllı telefonlarından yönetebileceklerdir. Ayrıca, Mobiliz müşterileri, kendi filosu dışında spot pazardan kısa süreli tedarik ettiği kamyonları ve yüklerini de, TIRPORT YükCepte uygulaması ile takip edebilme imkanına kavuşmaktadır. Özetle, iki kurum arasındaki işbirliği sayesinde, araç takip cihazı takılmayan araçların ve taşımaların, TIRPORT App gücüyle yönetilebilmesi olanaklı hale gelmektedir. 

Etiketler :