Tırsan, inşaat sektörüne özel ürünlerini Bauma Fuarı’nda sergileyecek

Tırsan, inşaat sektörüne özel ürünlerini Bauma Fuarı’nda sergileyecek

Tırsan, inşaat sektörü için sunduğu en geniş ürün gamını Bauma 2019’da sektörle buluşturacak.

Tırsan, inşaat sektörü için sunduğu en geniş ürün gamını Almanya’nın Münih şehrinde 8-14 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek inşaat sektörünün en önemli fuarı Bauma 2019’da sektörle buluşturacak.

Tırsan bünyesinde bulunan Kässbohrer, müşterilerine en ideal çözümleri sunan, üstün teknolojiyle donatılmış ürünlerini fuarda dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılarla buluşturacak. İnşaat, altyapı, enerji ve geri dönüşüm sektörlerindeki müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için Ar-Ge çalışmalarını aralıksız sürdüren Tırsan, madencilik, çimento, hammadde, petrokimya ve inşaat makinalarını kapsayan 5 ürün grubunu sektörün hizmetine sunarak, inşaata özel yükler ve ağır yüklerin güvenli ve verimli bir şekilde taşınmasını sağlıyor.

Ağır ve hacimli yükler için geniş, esnek ve güvenli taşıma çözümleri sunan Tırsan, ağır taşımacılık mühendisliğinin en iyi örneği, 3 akslı uzayabilen Kässbohrer Mega platform K.SPA M, Dijital Treyler Kontrol (DTC) ile Treyler İnovasyon 2019 “Konsept” kategori adayı hafif tasarımlı Yatay Silobas K.SSL 35 ve en son teknoloji ile donatılmış Alüminyum Damper K.SKA’yı da kapsayan geniş ürün yelpazesini bauma 2019’da sergileyecek. Tırsan, ayrıca fuarda iki yeni lansman aracını da inşaat ve ağır nakliye endüstrilerine tanıtacak.

Etiketler :