TIRSAN, Münih Transport Logistics Fuarı’nda yerini alacak

TIRSAN, Münih Transport Logistics Fuarı’nda yerini alacak

Tırsan, Kässbohrer markasıyla Münih’te gerçekleşecek olan Transport Logistics Fuarı’nda Hall B5 Stand 221/322’de yerini alacak. Tırsan, fuarda lojistik firmalarının; verimlilik, sürdürülebilirlik ve çevrecilik özelliklerine destek sağlayacak Kässbohrer Hafif Tenteli Perdeli Maxima K.SCL X+ ürününü FGL 706/3 açık alanda sergileyecek.

Lojistik sektörünün bir araya geldiği Transport Logistics Fuarı 9-12 Mayıs tarihleri arasında Münih’te gerçekleşecek. 2014 yılından bugüne VSL Verband, Spedition ve Logistik’in Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti derneğinin üyesi olan Kässbohrer markası, şimdide VSL Baden-Wüttemberg eyaleti derneğine üye oldu. Transport Logistics fuarına, VSL Derneği ve Heilbroon Üniversitesi iş birliğinde katılımda bulunacak olan Tırsan, müşterilerini ve lojistik firmalarının yetkililerini standında ağırlayacak.

Lojistik sektöründeki yeni trendlerin belirlendiği, lojistiğin gelecekteki yol haritasının çizildiği, firmaların ürün ve hizmetlerinin ziyaretçilere anlatılacağı bu fuarda; markalar son teknoloji ürünlerini de tanıtacaklar.

Etiketler :