Tırsan Treyler, tüm ürünlerinde 5 yıl garanti başlattı!

Tırsan Treyler, tüm ürünlerinde 5 yıl garanti başlattı!

Tırsan Treyler, daha önce 2 yıl olan garanti süresini 5 yıla çıkarttı.

Tırsan Treyler, tüm ürünlerine 5 yıl garanti ve 5 yıl vade vereceğini duyurdu. Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısına Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Tırsan Treyler Satış Sonrası Teknik Hizmetler Koordinatörü Okan Yasan ve Tırsan Treyler Yurtiçi Satış Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız katıldı.

“GENEL OLARAK BİR BELİRSİZLİK VAR”

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, basın toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu yıl 39. yılımızı kutuluyoruz. İnşallah gelecek yıl 40. yılımızı kutlayacağız. Tüm sektörlerde belirsizlik yaşanıyor. Coğrafi olarak hiç beklemediğimiz gelişmeler oldu. Ekonomideki belirsizlikler sadece bizi değil, sektörü zorladı. Öyle bir hale geldi ki, herkes biz kötüyüz, diyor.  Ama şu bir gerçek: Genel olarak bir belirsizlik var. Bu ekonomimizin kırılganlığından değil, genel bir algıdan ve yaşadığımız çevresel faktörlerden dolayı bir frene basma, bir durma noktasına geldik.

Tırsan Treyler olarak biz de ne yaparız ne ederiz diye düşündük. Sektörün lideri olarak bir şeyler yapmamız gerekiyordu. 1 Ocak’tan itibaren bu konuyu gerek yönetimde gerekse üretimdekilerle konuşuyoruz.

“2 MART İTİBARIYLA 5 GARANTİYİ BAŞLATTIĞIMIZI DUYURUYORUZ”

Tırsan Treyler olarak 2 Mart itibarıyla diyoruz ki, bugün sektörün yanında durma zamanıdır. Tırsan Treyler olarak 5 yıl garanti ve 5 yıl vade başlatıyoruz. Sektör lideri olarak bize yakışanı yapıyoruz. Bu girişim bizim ürünümüze ve altyapımıza olan güvenimizdir. Tırsan Treyler olarak her ülkede varız. Her ülkede 7 gün 24 saat hizmet sunuyoruz. Yurtiçinde de her noktada varız. 5 yıl garanti sektöre hayırlı olsun. Her şeyden önce sektörün morale ihtiyacı vardı. Tırsan olarak biz bu konuda sektöre bir katkı sunmuş olacağız.

“LİDER OLMAK BÖYLE BİR ŞEYDİR”

10 yıl garanti verirsek bu kez rakiplerle fark olur. Normalde 2 yıl garanti veriyorduk. Şimdi 5 yıla çıkarttık. 5 yıl garanti ürünümüzün ikinci el değerini  diğer markalara göre daha da artıracaktır. 5 yıl garanti belli bir sürelik olmayacak, bundan böyle Tırsan Treyler’in tüm ürünleri 5 yıl garantili olacak. Lider olmak böyle bir şeydir. Bu bir destek kampanyasıdır. 5 garantide müşterimiz, ek bir para ödeme yapmayacaktır. Bunu bir fırsat olarak görülmemeli çünkü fiyatta artmayacak, faizde artmayacak.

Tırsan sadece üretim teknolojileri ile öncü değildir. Tırsan satış sonrasında en başarılıdır. Tırsan servislerinin sahip olduğu yetkinlik üst noktadır. Sektöre Tırsan’ın 5 yıl garantisi hayırlı olsun diyorum.

Etiketler :