Tırsan Treyler’den cazip "Frigo Kampanyası"

Tırsan Treyler’den cazip "Frigo Kampanyası"

Tırsan Treyler, soğuk zincir taşımacılığı yapan müşterilerinin yeni araç alımlarını Türkiye’de daha önce hiç yapılmayan bir uygulamayla güven içinde gerçekleştirebilmeleri için yeni bir Tırsan Frigo kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya ile Tırsan Frigo’ya vadeli ve geri alım garantili olarak sahip olmak mümkün olacak.Türkiye’nin en çok tercih edilen frigorifik treyleri Tırsan Frigo’ya şimdi vadeli ve geri alım garantili olarak sahip olmak mümkün.Sektörün...

Tırsan Treyler, soğuk zincir taşımacılığı yapan müşterilerinin yeni araç alımlarını Türkiye’de daha önce hiç yapılmayan bir uygulamayla güven içinde gerçekleştirebilmeleri için yeni bir Tırsan Frigo kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya ile Tırsan Frigo’ya vadeli ve geri alım garantili olarak sahip olmak mümkün olacak.

Türkiye’nin en çok tercih edilen frigorifik treyleri Tırsan Frigo’ya şimdi vadeli ve geri alım garantili olarak sahip olmak mümkün.

Sektörün ilk finansman sağlayıcısı Tırsan Finans desteğiyle hazırlanan ve 30 Eylül 2016 tarihine kadar geçerli olacak kampanyaya göre, Tırsan Frigo almak isteyen taşımacılar sadece 900 euro peşinatla, ister ayda 1.000 euro ister üç ayda bir 3 bin euro ödemeli olarak 36 ay vade ile araç sahibi olacaklar.

Tırsan, Avrupa treyler sektöründe yaygın olarak yapılan geri alım uygulamasını Türkiye’ye Frigo kampanyası ile getirdi. Kampanya dâhilinde yapılan alımlarda vade süresi bitimine kadar aracını satmak isteyen müşteriler, alıcı aramak zorunda kalmadan garanti altındaki araçlarını 22 bin euro bedelle Tırsan’a geri verebiliyor. Bu sayede Tırsan Frigo kullanıcıları, üç yıl sonunda araçlarını yenilerken de avantaj sağlıyor. Ayrıca kampanya dahilinde Tırsan Frigo, hiçbir ek ücret ödenmeksizin 5 yıl boyunca Tırsan Garantisi altında korunacak. 

Etiketler :