Tırsan'a TAYSAD'dan ödül

Tırsan'a TAYSAD'dan ödül

Tırsan, TAYSAD (Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği) 41. Olağan Genel Kurul Toplantısı çerçevesinde gerçekleştirilen Başarı Ödülleri Töreni’nde iki ödül birden aldı. 2018 Patent 1’incisi seçilen Tırsan, OİB (Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği) verileri sonucunda ise 2018 İhracat Performans Kategorisi 2’ncilik ödülünün sahibi oldu.

TAYSAD (Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği) 2018 Başarı Ödülleri, 18 Nisan Perşembe günü TOSB Sanayi Bölgesi TAYSAD Genel Merkez binasında gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. On yılı aşkın süredir TAYSAD tarafından dağıtılan ödüller; İhracat Performansı, Patent, Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve İhracat Artışı olmak üzere dört ayrı kategoride verildi. Kaliteli ve yenilikçi ürünleriyle treyler sektörüne öncülük etmeyi sürdüren Tırsan, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da törenden birden fazla ödülle döndü. Patent kategorisinde 1’inci olan Tırsan’ın ödülü, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır tarafından Tırsan Treyler Ar-Ge Direktörü Tugay Yılmaz’a verildi. 

Tırsan, İhracat Performans Kategorisi 2.’si Oldu

Tırsan, İhracat Performansı kategorisinde ise 2.’ncilik ödülünün sahibi oldu. Ödül, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanı Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır tarafından Yönetim Kurulu Üyesi Fehir Bulutlar’a verildi.

Etiketler :