Tırsan’dan Avrupa’nın intermodal taşımacılık liderine 150 adetlik treyler

Tırsan’dan Avrupa’nın intermodal taşımacılık liderine 150 adetlik treyler

Tırsan, 1991 yılından bu yana iş ortağı olan Avrupa'nın köklü lojistik şirketlerinden Ambrogio’ya 50 adet Kässbohrer K.SHG L Hafif Konteyner Şasi ve 100 adet K.SWAU C Swap Body teslimatı gerçekleştirdi. 

Tırsan, Intermodal taşımacılığın lideri Ambrogio’ya 150 adet treyler teslim etti. Tırsan, uzman personeli, kaliteli hizmet ve koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibi ile sektörün tercihi olmaya devam ediyor. Tırsan bünyesinde bulunan Kässbohrer'in uzun süreli iş ortağı Ambrogio, dayanıklılık ve verimlilik sağlayan 50 adet K.SHG L Hafif Konteyner Şasi ve 100 adet K.SWAU C Swap Body aracını filosuna dahil etti. Avrupa'nın en geniş ürün yelpazesini sunan Tırsan, 55 farklı ülkedeki müşterilerinin iş ortağı olmayı sürdürüyor. 

Domenico Ambrogio tarafından 1957 yılında kurulan Ambrogio, kurulduğu tarihten bu yana Avrupa pazarına odaklanıyor. Avrupa'nın öncü lojistik firmalarından biri olan Ambrogio, çevreye duyarlı taşımacılık hizmetleriyle çevrenin korunmasına da katkı sağlıyor. 

Gerçekleşen teslimat törenine katılan Ambrogio Yönetim Kurulu Başkanı Livio Ambrogio, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Kilit Müşteri Müdürü Mehmet Önen güçlü ortaklıkları ile ilgili düşüncelerini paylaştılar. 

Teslimat töreninde bir açıklama yapan Ambrogio Yönetim Kurulu Başkanı Livio Ambrogio, “Tırsan ile ilk iş birliğimizi 1991 yılında gerçekleştirdik ve 12.500 mm'lik dış uzunluğa sahip Swap Body aracını kullanıyorduk. Ancak sonrasında 13.600 mm'lik dış uzunluğa sahip 100 adet Kässbohrer Swap Body aracı için yatırım yapmaya karar verdik. 6 aylık gözlem süresinin sonunda, istifleme ve taşıma olanaklarıyla operasyonlarda daha düşük maliyet sunan, iyileştirilmiş 100 adet Kässbohrer K.SWAU C Swap Body aracı için yatırım yaptık. Swap Body yatırımımızın devamı olarak, yük taşıma kapasitesi avantajı sunan, dayanıklı Hafif Konteyner Şasi K.SHG L yatırımı da yapma kararı aldık. 50 Konteyner Şasi aracının 35 tanesini İtalya'da, 9’unu Belçika'da ve 6’sını Almanya'daki operasyonlarımızda kullanacağız. Sadece gelişmiş teknolojiyle donatılmış araçları ile değil, satış ve satış sonrası ekiplerinin sunduğu kaliteli hizmet ile de Tırsan’ın önümüzdeki dönemde iş ortağımız olmaya devam edeceğinden eminim” şeklinde konuştu. 

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Tırsan olarak Avrupa’nın en geniş ürün gamına sahibiz ve temel önceliğimiz, müşterilerimizin operasyonel ihtiyaçlarını ürün gamımız ve hizmet yelpazemizle karşılamak ve kendimizi sürekli geliştirmektir. Ambrogio ile kurduğumuz iş birliğine büyük değer veriyoruz ve bu güçlü iş ortaklığının uzun yıllar süreceğine inanıyoruz” dedi. 

Tırsan Treyler Kilit Müşteri Müdürü Mehmet Önen ise, “Avrupa’nın en büyük Swap Body filosuna sahip olan Ambrogio’ya, Tırsan’a duydukları güvenin bir sonucu olarak, 100 adet K.SWAU C Swap Body ve 50 adet K.SHG L Hafif Konteyner Şasi teslimatı gerçekleştirdik. K.SWAU C Swap Body aracımız C45 taşıma kodu ve 34 euro palet kapasitesi ile maksimum verimlilik sağlamaktadır. KSHG L Hafif Konteyner Şasi ise hem 40 ft hem de 45 ft konteynerleri taşıyabilen özel tasarlanmış yer değiştirilebilir ön kilitlere sahiptir. Ayrıca 3.900 kg'lık boş ağırlığı ile yakıt tüketimini azaltmaktadır. Odak noktamız her zaman olduğu gibi, iş ortaklarımızın tüm süreçlerinde hızlı satış ve satış sonrası desteğimizle operasyonel ihtiyaçlarını karşılamaktır” açıklamasında bulundu. 

Etiketler :