Tırsan’dan Hollandalı tekstil taşımacılığı devine 15 adet Talson treyler

Tırsan’dan Hollandalı tekstil taşımacılığı devine 15 adet Talson treyler

Tırsan’ın bünyesinde yer alan Talson, uzun dönem iş ortaklığı yaptığı Hollandalı Modexpress’e 15 adet Talfix® donanımlı Talson Tekstil Taşıyıcı TGM TAL teslimatı gerçekleştirdi.

Tekstil taşımacılığının önde gelen firmalarından Hollanda merkezli Modexpress, tercihini yine Talson’dan yana kullanarak filosunu 15 adet Tekstil Taşıyıcı TGM TAL ile güçlendirdi. Çok amaçlı alüminyum yan panelleri Talfix® ile tekstil taşımacılığında devrim yaratan TGM TAL, sağlam yapısı ve güvenilirliği ile öne çıkıyor.

Modexpress, tecrübesiyle özellikle Batı Avrupa’da tekstil taşımacılığında oldukça önemli bir konuma sahip firmalar arasında yer alıyor. Teslimat törenine katılan Modexpress firmasından Joep Uijen, şirket olarak uzun vadeli ilişkiler kurmaya özen gösterdiklerini vurgulayarak, “Talson ile iş birliğimiz uzun yıllardır devam ediyor. Ortaklığımızın ilk başladığı yıllarda Modexpress olarak Doğu Avrupa odaklı taşımacılık hizmeti sunuyorduk. O dönemde yol koşulları zorlu olmasına rağmen, Talson araçlarımız ile zorlu yol koşullarının üstesinden geldik. Talson, uzun yıllardır müşterilerimize kaliteli hizmet sunmamızı sağlıyor” dedi.

Talson Kilit Müşteriler Satış Müdürü Johan Verdonschot teslimat töreninde Talson’un kalitesine ve sunduğu verimliliğe vurgu yaptı: “Talson TGM TAL, multifonksiyonel taşıma imkanı sunan Talfix® teknolojisi ile tekstil taşımacılığında devrim yarattı. Üzerinde 10 binden fazla yük sabitleme ve askı çubuğu takılabilecek slot bulunan Talfix® paneller; yük sabitleme sistemi ve çift kat olarak da kullanılmaktadır. Talson’un kendinden destekli üst yapısı ve KTL kaplamalı hafif şasisi daha fazla yükleme imkanı sağlarken, TGM TAL, en zorlu yol koşullarında dahi sağlamlığı ile fark yaratıyor.” Verdonschot ayrıca, müşterilerini operasyon süreçleri boyunca desteklediklerinin altını çizerek, “Sahip olduğumuz geniş satış sonrası servis ağımızla da müşterilerimize destek veriyoruz.” 

 

Etiketler :