Tırsan’dan İtalyan Svat Group’a Frigo Teslimatı

Tırsan’dan İtalyan Svat Group’a Frigo Teslimatı

Tırsan, Nisan ayında İtalya’nın Verona kentinde merkez ofisinin açılışının ardından İtalya’da hızla büyüyor. Avrupa’nın en geniş ürün gamını İtalya’daki müşterilerine sunan Tırsan, İtalya merkezli Svat Group firmasına Frigo teslimatı gerçekleştirdi. 

Tırsan, İtalyan Svat Group firmasına frigo teslimatı gerçekleştirdi. Teslimat törenine Svat Group Yönetim Kurulu Başkanı Flavio Tombolato ve Kässbohrer İtalya Ülke Müdürü Kuntay Özkan katıldı. İtalya ve Avrupa'daki soğuk zincir dağıtımında önemli bir yeri olan Svat Group, Tırsan araçlarını seçerek araçların üstün performansı ile operasyonel verimliliğe odaklanıyor. 

Teslimat öncesi Svat Group olarak detaylı bir araştırma sürecine girerek Tırsan araçlarını ve özellikle K.SRI aracını incelediklerini belirten Svat Group Yönetim Kurulu Başkanı Flavio Tombolato, “Şirket olarak yaptığımız incelemeler sonucunda, Kässbohrer Frigo aracının operasyonlarımız için en doğru seçim olduğuna karar verdik. K.SRI aracını seçmemizdeki ilk kriter yüksek yakıt tasarrufuna olanak sağlayan izolasyon katsayısı yüksek panel yapılı üstyapısı oldu. Ayrıca araçta sunulan ve farklı sıcaklık derecelerinde saklama sağlayan ara bölme duvarı opsiyonu multi-temperature özelliği, operasyonlarımıza yüzde 100 uyum sağladı. Ek olarak aracın double-deck opsiyonu ve 66 euro-pallet kapasitesi de yüksek taşıma kapasitesi sunarak operasyonlarımıza esneklik sağladı. Kässbohrer Frigo aracının sahip olduğu bu özellikler sayesinde sistemimize kolayca entegre edileceğinden eminiz ve bu iş birliği ile büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

Kässbohrer İtalya Ülke Müdürü Kuntay Özkan ise, “Merkez ofisimizi çok yakın bir zamanda Verona Interporto'da, intermodal operasyonların kalbinde açtık. Tırsan olarak, farklı taşımacılık modellerine yönelik çözümler için en geniş ürün yelpazesine sahibiz. Svat Group da araçlarımızı detaylı olarak inceledi ve K.SRI’nın operasyonel ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılayacağına karar verdi. Svat Group gibi güçlü bir şirket ile yeni bir ortaklık kurduğumuz için oldukça memnunuz. Tırsan olarak gelişmiş özelliklerle donatılmış araçlarımız ve kapsamlı satış sonrası hizmetlerimiz sayesinde bu ortaklığın büyüyerek devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Müşteri odaklı yaklaşımımız sayesinde İtalya pazarına en iyi satış sonrası hizmetlerimizİ ve yüksek kaliteli ürünlerimizi sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Etiketler :