Tırsan,IAA 2016’da en yeni ve teknolojik ürünlerini sergileyecek

Tırsan,IAA 2016’da en yeni ve teknolojik ürünlerini sergileyecek

Tırsan Treyler, IAA 2016’da Tırsan Ar-Ge Merkezi'nin geliştirdiği en yeni teknolojilerini sergileyecek. Her iki yılda bir Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük ticari araç fuarı olan IAA Ticari Araç Fuarı bu yıl 22-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuarda 2 binden fazla firmanın ürünleri sergilenecek.IAA fuarına ilk kez 1998 yılında katılan ve günümüze dek katılımını aralıksız sürdüren Tırsan bu yıl fuarda hem Kässbohrer,...

Tırsan Treyler, IAA 2016’da Tırsan Ar-Ge Merkezi'nin geliştirdiği en yeni teknolojilerini sergileyecek. Her iki yılda bir Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük ticari araç fuarı olan IAA Ticari Araç Fuarı bu yıl 22-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuarda 2 binden fazla firmanın ürünleri sergilenecek.

IAA fuarına ilk kez 1998 yılında katılan ve günümüze dek katılımını aralıksız sürdüren Tırsan bu yıl fuarda hem Kässbohrer, hem de Talson markalı treylerlerini sergileyecek. Ayrıca Tırsan, Alman Ticari Araç Üreticileri Birliği (VDA) işbirliği ile dünyanın önde gelen 12 ticari araç dergisi tarafından düzenlenen Trailer Innovation 2017 ödüllerinde üçüncü kez yarışıyor olacak.

Kässbohrer fuarda 27 no’lu salonun E011 no’lu standında, açık alanda ise L52 ve C114 no’lu standlarda, Talson ise 27 nolu salonun E07 no’lu standında yerini alacak.

TIRSAN’IN IAA 2016 FUAR ARAÇLARI 4 FARKLI STANDDA SERGİLENİYOR

Türkiye treyler sektörünün ilk ve tek Ar-Ge merkezinde geliştirilen yeni teknoloji ve ürünler, IAA fuarında Tırsan’ın toplamda 4 farklı standında sergileniyor olacak:

Kässbohrer Yüksek Güvenlikli Bitum Tankeri, K.STS SS 32 - Avrupa’da tehlikeli madde taşımacılığında ADR mevzuatı ve işçi güvenliği uygulamalarını ileri taşıyacak yeni bir güvenlik anlayışı sunuyor. Trailer Innovation 2017’de birincilik için yarışan K.STS, kullanıcının doldurma/boşaltma operasyonunu güvenli bir bölgeden idare etmesini sağlayan elektronik otomasyon sistemi ile sadece kullanıcıyı güvenli bir konumda ve mesafede tutmakla kalmıyor, valfların doğru sırayla açılıp kapanmasını sağlayarak olası kazaların önüne geçiyor.

Talson FNA Sınıfı Hava Kargo Taşıyıcı, TAG FNA – Avrupa’da hava kargosu taşımacılığının lider ismi Talson, bu yıl FNA sınıfı, tıbbi ürün taşıma sertifikalı hava kargosu treylerini tanıtacak. TAG FNA’nın yeni geliştirilen özellikleri arasında treylerin güvenlik standardını yeni bir seviyeye taşıyacak çok sayıda özellik yer alıyor.

Kässbohrer Rulo Taşıyıcı, K.SCC X+– Avrupa treyler sektöründeki en uzun rulo haznesine (9.060 mm) sahip olan K.SCC X+ her vagon tipine uygun tren yükleme seçenekleri ile birlikte sunuluyor. K.SCC X+, yük emniyetinde esneklik ve güvenlik için 500’den fazla yük bağlama opsiyonu ile verimlilik artırıcı özelliklerle donatıldı.

Kässbohrer 2 Dingilli Low Loader, K.SLL 2 – En zorlu şartlarda ilk günkü durumunu muhafaza etmesi için tüm şasisi metalize kaplanan K.SLL 2’nin elektrik ve hidrolik sistemleri daha yüksek performans için geliştirildi.

Kässbohrer 3 Dingilli Low Bed, K.SLS L3 – Tırsan tarafından geliştirilen hafif şasi teknolojisine sahip olan K.SLS L3 daha fazla yükü daha verimli taşımak için tasarlandı. Hidrolik deve boynu rampası sayesinde yükleme/boşaltma operasyonlarının %20 daha hızlı gerçekleşmesini sağlayan K.SLS L3, her tür koşulda sağlamlığını muhafaza etmesi için metalize kaplandı.

Kässbohrer Damperli Silo, K.SSK 60 – Avrupa’da silobasın uzman ismi Kässbohrer, 60 m3 kapasiteli damperli silobası K.SSK 60’ı Dijital Treyler Kontrol (Digital Trailer Control – DTC) sistemiyle donattı. DTC sistemi, ABS uyarı sistemi, tank basınç kontrolü ve elektrik güvenliği gibi özellikleri dijital olarak takip ve kontrol edilebilir kılıyor.

Kässbohrer Damperli Silo, K.SSK 90 – Avrupa’da 90 m3 kapasiteli damperli silobas üretebilen nadir üreticilerden olan Tırsan, granüllü ve toz malzemelerin taşınmasında en yüksek verimi sağlayan bu dev silobasıyla treyler mühendisliğinde ulaştığı noktayı ortaya koyuyor.

 

Etiketler :