Topçam filosunu Yeni Neoplan Tourliner ile güçlendirdi

Topçam filosunu Yeni Neoplan Tourliner ile güçlendirdi

NEOPLAN Tourliner tanıtım için özel üretilen 3 adet özel renkli 2+1 VIP Tourliner’ı hemen lansman sonrasında filosuna katan TOPÇAM Turizm, 2017 yılında Tokat’ta büyük bir yenilenme ve modernizasyon hareketine başlamıştı. TOPÇAM Turizm, bu seferde 2+2, 50 kişilik ferah koltuklu geniş oturma düzenine sahip 2 adet yeni Tourliner otobüsü filosuna katarak yenilenme sürecini devam ettirdi. TOPÇAM Turizm’in satın aldığı yeni Tourliner’lar, MAN Ankara fabrikasında düzenlenen törenle teslim edildi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Bölge Müdürü Ufuk Demirer’in evsahipliği yaptığı törene, TOPÇAM Turizm Filo Müdürü Suat Somuncu ve şirket yetkilileri de hazır bulundular.

Düzenlenen törende sembolik anahtarı Suat Somuncu’ya teslim eden MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu Firmasına en genç ve en modern yeni nesil araçları katarak TOKAT halkına, en iddialı hizmeti vermeyi hedefleyen TOPÇAM Turizm’in bu doğrultuda uzun yıllardır MAN ve NEOPLAN otobüslerini tercih etmesi, bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Firma sahipleri Erkut Dizman ve kardeşi Olgun Dizman, Filo Müdürü Suat Somuncu ve tüm TOPÇAM Turizm Ailesi, MAN Ailesinin birer üyeleri gibidir. Firmanın yenilenme ve dinamizm stratejisi ilk aldıkları 3 adet özel renkli otobüsle ve yeni aldıkları araçlardaki özel tasarım folyodan da anlaşılmaktadır. İş birliğimizin artarak uzun yıllar sürmesini diliyoruz” dedi.

TOPÇAM Turizm Filo Müdürü Suat Somuncu da teslimat töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Aldığımız ilk 3 NEOPLAN yeni Tourliner’ı, Lansman sonrasında MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu ve Otobüs Satış Direktörü Can Cansu tarafından bizzat Tokat Otogarı’na getirilmesi ve teslim edilmesi, bizleri sonsuz memnun ve mutlu etmişti. Bu güzel ve anlamlı tören esnasında Tokat halkı Türkiye‘de ilk defa NEOPLAN yeni Tourliner ile tanışmanın keyfi ve gururunu yaşadı. Sonrasında ise bu otobüslerle yaptıkları seyahatlerden çok memnun kalmaları, çok doğru bir karar verdiğimizi ve yatırımlarımıza NEOPLAN Tourliner ile devam etmemiz gerektiğini bizlere gösterdi. Bizlere sürekli ve samimi yakınlık gösteren tüm MAN yetkililerine teşekkür ederiz.” 

Etiketler :