TopUsed MAN Türkiye’deki 6. merkezini Mamak’ta açtı

TopUsed MAN Türkiye’deki 6. merkezini Mamak’ta açtı

MAN TopUsed, Türkiye’deki yayılmasına da hızla devam ediyor. MAN TopUsed Center, Konya, İstanbul İkitelli & Tuzla ve İzmir’den sonra Ankara’daki ikinci, Türkiye’deki 6. merkezini Mamak’ta açtı.

MAN yetkili servisi MAN Otomotiv’in Ortaköy Mahallesi, Samsun Devlet Karayolu No: 20’da bulunan Kayaş tesislerinde yapılan açılış törenine, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Direktörü D.Eren Gündüz, TopUsed Satış Müdürü Cüneyt Ergün’ün yanı sıra Finans Direktörü Christian Dufft ile diğer MAN yetkilileri de hazır bulundular. Açılış törenine, Ankara’daki ikinci MAN TopUsed Center’a ev sahipliği yapan Man Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ferat Genç ve Genel Müdür Yardımcısı Birhan Furtuna ile birlikte şirket yetkilileri de katıldılar.

Dünyanın üretim ve mühendislik devi MAN’ın, 255 yılı aşkın köklü geçmişi ve tecrübesi ile üretim, ürün ve araçlarının yanı sıra Satış Sonrası Hizmetler ve 2. el gibi alanlarda da sektöre öncülük etmeye devam ediyor. MAN’ın kurumsal yapısı, tecrübesi ve teknolojisi ile Türkiye ticari araçlar pazarında büyük öneme sahip 2. el piyasasına da güvence ve garantisini taşıdığına dikkat çeken MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Direktörü D.Eren Gündüz,Artan rekabetci ortamda müşterilerimizin ticari araç yatırımlarındaki karlılığı belirleyen en önemli kriter; aldıkları araçların yaşam boyu maliyetleri olmaktadır. Bu sebeple finansman, ikinci el, avantajlı bakım onarım paketleri ve Telematics gibi ek hizmetlerimizle araçlarının tüm ihtiyaçları için müşterilerimizin yanında oluyoruz. TopUsed olarak sadece takas alımı yapmıyor, karşılığında satış olmadan da müşterilerimizin her marka aracını uygun şartlarla alabiliyoruz. Bu hizmetlerimizle sektörün en önemli iş ortaklarından biri ve destekleyicisi olduğumuza inanıyoruz” dedi. TopUsed’ın, Türkiye’deki ilk satış noktasının Ankara Akyurt’taki MAN tesislerinde hizmete sokulduğunu hatırlatan Gündüz, şimdi de MAN TopUsed’ın en yenisini, altıncı tesisini de yine Ankara’da, Mamak’ta açmanın gurur ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

MAN TopUsed’ın, Ankara, İstanbul İkitelli ve Tuzla, Konya, İzmir’den sonra Türkiye’deki altıncı Ankara’daki ikinci tesisini Man Otomotiv’in Mamak’taki şubesinde açtıklarını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. TopUsed Satış Müdürü Cüneyt Ergün ise, “Ankara’da merkez ve şubeleri ile 3 ayrı noktada MAN yetkili servis ve satış merkezi olarak hizmet veren Man Otomotiv ile uzun yıllara dayanan başarılı işbirliğimizi TopUsed Center ile daha güçlü bir noktaya taşıyoruz. Man Otomotiv’in Mamak’taki bu tesislerinde hizmet verecek olan MAN TopUsed Center’in, sektöre ve tüm araç sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin her noktasına hizmetlerini ulaştıran MAN TopUsed’ın, tesis olarak da yaygınlaşmaya devam edeceğini belirten Ergün, “TopUsed, sadece MAN ve NEOPLAN değil, tüm markaların alım satımını gerçekleştiriyor. Tüm araçların ekspertizleri, alanında objektifliği tescilli en önemli uluslararası kuruluşlardan biri olan TÜV SÜD tarafından yapılıyor ve alım satımlar, gerçek değerler üzerinden şeffaf bir şekilde gerçekleştiriliyor. Dolayısıyla TopUsed üzerinden gerçekleştirilen tüm işlemler, MAN kalite ve güvencesini taşıyor. MAN TopUsed, 2. el ağır ticari araçlar piyasasını önemli katkılarda bulunuyor, pazarı geliştiriyor, standartların belirlenmesinde referans oluyor” dedi.

MAN TOPUSED CENTER, MAMAK’TA 6.000 METREKARELİK ALANDA

Türkiye’deki altıncı MAN TopUsed Center, Ankara Samsun yolu Kayaş Mevkii’nde yer alan 4.000 metrekarelik kapalı ve 6.000 metrekarelik açık alana sahip Man Otomotiv tesisinde hizmet verecek. Yaklaşık 60 araçlık sergileme kapasitesiyle hizmet verecek olan MAN TopUsed Center, kademeli olarak, aynı tesis içerisinde 1.000 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 4.000 metrekarelik alana sahip bir alanda hizmet verecek.‎ 

Etiketler :