Transay Taşımacılık’a 10 adet Yeni Sprinter

Transay Taşımacılık’a 10 adet Yeni Sprinter

Transay Taşımacılık, filosundaki araç sayısını 260’a çıkarırken tercihini bir kez daha Mercedes-Benz Sprinter’den yana kullandı.

İstanbul merkezli; Kocaeli, Manisa, İzmir ve İstanbul bölgelerinde personel servis taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Transay Taşımacılık, yeni araç alımında tercihini bir kez daha Mercedes-Benz’den yana kullandı. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Davutpaşa aracılığı ile gerçekleşen satışla Transay Taşımacılık, filosuna 10 adet 15+1 yeni Sprinter ekledi.

Transay Taşımacılık, satın aldığı 10 adet yeni Sprinter aracı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Davutpaşa’nın tesisinde 6 Kasım Çarşamba günü gerçekleşen törenle teslim aldı. Gerçekleştirilen teslimatla birlikte, filosunda 250 adet araç bulunan Transay Taşımacılık’ın Mercedes-Benz marka araç sayısı ise 260 adede yükseldi. 

Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Pazarlama ve Otomobil, HTA Satış Müdürü Meltem Gürsoy, Mengerler İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Burak Ataman, Mengerler Davutpaşa Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Hüseyin Özcan, Transay Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın ve Transay Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Okan Çalıkoğlu katıldı.

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak: “Mayıs 2019 itibarıyla ‘Sprinter Sana Yakışır’ sloganı ile satışa sunduğumuz yeni Mercedes-Benz Sprinter’ın teslimatılarına hız kesmeden devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İş ortaklarımızla uzun soluklu bir iş birliğinde olmak bizleri oldukça sevindiriyor. Turizm ve personel taşımacılığı alanında konfor ve kalitesini herkese yakışan üst seviyede yeni nesil Sprinter araçlarımızla sunmaya devam ediyoruz. Transay Taşımacılık’a 10 adet yeni Mercedes-Benz Sprinter teslim etmekten gurur duyuyoruz. Yeni araç alımında bir kez daha bizleri tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyor, satın aldıkları araçların hayırlı olmasını diliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Transay Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın: “Mercedes-Benz Türk’e, bu satışın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Davutpaşa’ya ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e sağlamış oldukları destek ve kredi imkânları için teşekkür ediyoruz. Şirketimizin filosunu genişletirken tercihimizi uzun yıllardır iş birliğimizi devam ettirdiğimiz Mercedes-Benz’ten yana kullandık. Filomuzu Mercedes-Benz marka araçlarla güçlendirmenin doğru bir yatırım olduğuna inanıyoruz.” diye konuştu. 

Etiketler :