Türk Pirelli Yönetim Kurulu Başkanı Lale Cander oldu

Türk Pirelli Yönetim Kurulu Başkanı Lale Cander oldu

TP Endüstriyel Lastikler’in  24 Mart’ta gerçekleşen genel kurulu sonunda, şirketin Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığına Av. Lale Cander seçildi. Şirketin Avrupa CEO'su Murat Akyıldız Başkan Yardımcısı olarak atanırken, Türkiye CEO'su Alp Günvaran ve Endüstri Direktörü Hakan Yalnız ise kurulun diğer üyeleri olarak belirlendiler.TP Endüstriyel Lastikler Yönetim Kurulu Başkanı Av. Lale Cander, İstanbul'da gerçekleşen Genel Kurulun ardından yaptığı açıklamada,...

TP Endüstriyel Lastikler’in  24 Mart’ta gerçekleşen genel kurulu sonunda, şirketin Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığına Av. Lale Cander seçildi. Şirketin Avrupa CEO'su Murat Akyıldız Başkan Yardımcısı olarak atanırken, Türkiye CEO'su Alp Günvaran ve Endüstri Direktörü Hakan Yalnız ise kurulun diğer üyeleri olarak belirlendiler.

TP Endüstriyel Lastikler Yönetim Kurulu Başkanı Av. Lale Cander, İstanbul'da gerçekleşen Genel Kurulun ardından yaptığı açıklamada, “TP Endüstriyel Lastikler, yeni adıyla Prometeon Tyre Group,  önümüzdeki 3 yıllık dönem için oluşturduğu global yatırım stratejilerinde Türkiye'yi önceliklendirmeye karar verdi. Bu yatırımların en yüksek ve  verimli şekilde ülkemizde hayat bulabilmesi için yeni oluşan yönetim kurulu ile birlikte canla başla çalışacağız. 160 ülkede faaliyet gösteren şirketimizin Türkiye'ye yapmayı düşündüğü yatırımlar, hem ülkemizin işçi ve işverenine hem de ekonomik performansımızın ve potansiyelimizin  ne kadar yüksek olduğuna duyulan güvenin bir kanıtıdır” dedi. 

Etiketler :