Türkiye Finans’tan temiz enerjiye destek

Türkiye Finans’tan temiz enerjiye destek

Türkiye Finans, 5. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda yüzde 100 Enerji Paketi’ni ve Lisanssız Yenilenebilir Enerji Paketi’ni fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Enerji sektöründe faaliyet gösteren ve enerji tasarrufuna yönelik projesi olan işletmelerin ihtiyaç duyduğu finansmanda müşterilerine destek olan Türkiye Finans, “Kendi Elektriğini Kendin Üret” sloganı ile de üreticileri temiz enerji için yatırım yapmaya davet ediyor. Lisanssız enerji üretimi ekipmanlarının...

Türkiye Finans, 5. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda yüzde 100 Enerji Paketi’ni ve Lisanssız Yenilenebilir Enerji Paketi’ni fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Enerji sektöründe faaliyet gösteren ve enerji tasarrufuna yönelik projesi olan işletmelerin ihtiyaç duyduğu finansmanda müşterilerine destek olan Türkiye Finans, “Kendi Elektriğini Kendin Üret” sloganı ile de üreticileri temiz enerji için yatırım yapmaya davet ediyor. Lisanssız enerji üretimi ekipmanlarının alımı, santralin kurulumu, inşası, bağlantısı gibi anahtar teslim tüm maliyetleri için uygun vade ve oranlarla hazırlanan paketler müşterilerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

YATIRIMCI KARLI ÇIKACAK 

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk yaptığı açıklamada, “Enerji ihtiyacımız giderek artıyor, buna karşın mevcut kaynaklarımız yetersiz kalıyor. Ülkemiz güneş, rüzgar, hidroelektrik, jeotermal ve biyolojik enerji gibi kendini yenileyebilen çevre dostu enerji kaynakları açısından önemli bir potansiyele sahip. Bu sebeple yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı elektrik üretimi devlet tarafından da destekleniyor. Kurulduğu günden bu yana reel sektörün yanında olan Türkiye Finans olarak, bu doğrultuda hem enerji tasarrufu hem de lisanssız enerji üretimi yapmak isteyen firmalara finansman sağlıyoruz. Ekipmanların alımı, santralin kurulumu, inşası ve bu kapsamda yapılacak tüm yatırımı uygun vade ve oranlarla finanse ediyoruz” dedi.

Etiketler :