Türkiye’nin 4. büyük köprüsünün yapımında kullanılacak 22 bin ton çeliği taşıyor

Türkiye’nin 4. büyük köprüsünün yapımında kullanılacak 22 bin ton çeliği taşıyor

Adana’da yapımı devam eden Devlet Bahçeli Köprüsü’nün tüm çeliklerini Nima Lojistik taşıyor. Bittiğinde Türkiye’nin 4. büyük köprüsü olacak olan Devlet Bahçeli Köprüsü’nün çelik imalatını ve montajını yapan Aksal Çelik’in köprünün yapımında kullanacağı toplam 22 bin ton çeliğin taşımasını Nima Lojistik yapıyor.Mart 2018’de bitirilmesi planlanan Devlet Bahçeli Köprüsü’nde kullanılacak çelikler Nima Lojistik’in filosunda bulunan 5 ve...

Adana’da yapımı devam eden Devlet Bahçeli Köprüsü’nün tüm çeliklerini Nima Lojistik taşıyor. Bittiğinde Türkiye’nin 4. büyük köprüsü olacak olan Devlet Bahçeli Köprüsü’nün çelik imalatını ve montajını yapan Aksal Çelik’in köprünün yapımında kullanacağı toplam 22 bin ton çeliğin taşımasını Nima Lojistik yapıyor.

Mart 2018’de bitirilmesi planlanan Devlet Bahçeli Köprüsü’nde kullanılacak çelikler Nima Lojistik’in filosunda bulunan 5 ve 6 dingilli low-bedler tarafından taşınıyor. Projede kullanılacak 22 bin ton çelik önce Osmaniye’den Antalya’ya işlenmeye götürülüyor, daha sonra da Antalya’dan Adana’ya taşınıyor. Büyük imalatlar ise Osmaniye den Adana’ya taşınıyor genişliği 5 metre olan ana taşıyıcı kolonlar uygun ekipmanla trafiği işgal etmeden yetkili birimler ile koordineli bir şekilde gerçekleştiriliyor. 

Osmaniye merkezli Nima Lojistik, 2004 yılından bu yana pekçok önemli projenin taşınmasında görev aldı. Nima Lojistik, E&U Çelik’in Siirt Zarova Köprüsü’nün taşınmasını da üstlenmiş ve taşımaları devam ediyor. Nima Lojistik, ayrıca İstanbul 3. hava alanı taşımalarını da üstlenmişti. 

Etiketler :