Türkiye’nin “En Beğenilen Kargo, Nakliye ve Lojistik Şirketi”  seçildi

Türkiye’nin “En Beğenilen Kargo, Nakliye ve Lojistik Şirketi” seçildi

DHL Express Türkiye, Capital dergisinin “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında “Kargo, Nakliye ve Lojistik” sektörünün lideri oldu

Capital dergisi tarafından Zenna Araştırma ve Danışmanlık şirketi işbirliğiyle bu yıl 16.sı düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri 2016” araştırması sonuçları açıklandı. Dünyanın lider lojistik hizmet sağlayıcısı DHL Express Türkiye, “Kargo, Nakliye ve Lojistik” sektörünün en beğenilen şirketi seçildi.

Araştırmanın başladığı 2000 yılından bu yana 12’inci kez aynı ödülün sahibi olan DHL Express Türkiye’nin CEO’su Claus Lassen, ödüle ilişkin değerlendirmesinde, “DHL Express olarak hem dünyada hem de Türkiye’de altyapımıza, çalışanlarımıza, ürün ve hizmetlerimize yaptığımız yatırımlarla müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Türkiye’yi tam 36 yıldır dünyaya bağlayarak, farklı sektörlere özel çözümlerimizle küresel ticareti kolaylaştırıyor, ülkenin refahına katkıda bulunuyor ve yeni fırsatlar yaratıyoruz. Capital dergisi tarafından düzenlenen bu araştırmada iş dünyası tarafından bu çabalarımızın bir kez daha takdir edildiğini görmekten büyük mutluluk duyduk” diye konuştu. 

Etiketler :