Tursan’a 6 adet Sultan Comfort

Tursan’a 6 adet Sultan Comfort

Otokar Sultan, Tursan'ın da tercihi oldu. Otokar, personel ve öğrenci servis taşımacılığında uyguladığı özgün model ile büyümesini sürdüren Tursan'a 6 adet Sultan Comfort araç teslim etti.

Otokar, Sultan ile servis ve turizm sektörünün ilk tercihi olmaya devam ediyor. Sahip olduğu tasarım ve teknik özellikleri her daim kullanıcısına kazandıran Sultan, Tursan Ulaşım Hizmetleri'nin de tercihi oldu. Otokar, servis taşımacılığında oluşturduğu özgün model ile 30 yılı aşkın süredir iş dünyasının öncü şirketlerine ve seçkin eğitim kurumlarına hizmet veren Tursan'a 6 adet Sultan Comfort araç teslim etti.

Düzenlenen teslimat törenine Tursan Yönetim Kurulu Üyesi Figen Ayla, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Enön, Otokar Bayi Çavuşoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Civelek, Genel Müdürü Rüştü Başargan, Satış Müdürü Fatih Demirel ve Otokar Otobüs Satış Grup Yöneticisi Murat Torun katıldı.

Otokar’ın üstün kalitesiyle üretilen Sultan Comfort’ları konfor, dayanıklılık ve yakıt tasarrufundan dolayı tercih ettiklerini belirten Tursan Genel Müdür Yardımcısı Hakan Enön, filolarına kattıkları yeni araçları personel ve servis taşımacılığında kullanacaklarını belirtti. 

Etiketler :