Ulaştırma ve Lojistik Kongreleri’nin ilki gerçekleştirildi

Ulaştırma ve Lojistik Kongreleri’nin ilki gerçekleştirildi

İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ile Lojistisyenler Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Ulaştırma ve Lojistik Kongreleri’nin (ULUK 2017) ilki 26-27 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi.İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Ulaştırma Lojistik Ulusal Kongresi’ne TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş. ana sponsor olurken; DHL Global Forwarding ve Gümrük ve Ticaret Uzmanları Derneği destek sponsoru, İETT ise...

İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ile Lojistisyenler Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Ulaştırma ve Lojistik Kongreleri’nin (ULUK 2017) ilki 26-27 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi.

İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Ulaştırma Lojistik Ulusal Kongresi’ne TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş. ana sponsor olurken; DHL Global Forwarding ve Gümrük ve Ticaret Uzmanları Derneği destek sponsoru, İETT ise özel oturum sponsoru olarak destek verdi.

Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi’nin açılışında TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Sançar Safer Süer, Gümrük ve Ticaret Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Tunçağıl, İETT Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bağış, Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Okumuş ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şaban Atlas birer konuşma yaptı. Açılış töreninde kongreye desteklerinden ötürü sponsorlara ödüller verildi.

Açılış Töreninin ardından geçilen “2017 Yılı Ulaştırma ve Lojistik Sektör Değerlendirmesi, 2018 Yılı Beklentiler” konulu panelde  TÜVASAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. İlhan Kocaarslan moderatör, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Halil İbrahim Bozkuş, FIATA Onur Üyesi Kosta Sandalcı, Tüm Otobüsçüler Fedarasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener ve UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener panelist olarak yer aldılar.

Panelin bitmesinin ardından İETT sponsorluğunda düzenlenen İETT: Ulaştırma ve Kentsel Lojistik Özel Oturumu’na geçildi. Ulaştırma ve Kentsel Lojistik alanında sunulan tebliğler gün sonuna kadar devam ettikten sonra oturumlarda sunulan tebliğler arasından seçilen en iyi bildirilere Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Okumuş tarafından ödülleri takdim edildi.

Türkiye’nin tüm bölge ve illerinden akademisyenlerin yanı sıra sektör temsilcilerinin tebliğlerinin de sunulduğu Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi kapanış oturumu ile sonlandırıldı. Ulaştırma ve lojistik sektör temsilcilerinin, akademisyenlerin ve öğrencilerin bir arada yer aldığı oturumlarda bilgi ve deneyimler taraflar arasında paylaşıldı. Kongre süresince İETT Nostaljik Otobüsleri Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi bahçesinde katılımcıların ziyaretine sunuldu. 

Etiketler :