UN Ro-Ro’nun 30 Ağustos seferinin hasılatını bağışlayacak

UN Ro-Ro’nun 30 Ağustos seferinin hasılatını bağışlayacak

U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş., 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İstanbul’dan İtalya’ya gerçekleştireceği seferin tüm gemi navlunu hasılatını, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nca esasları belirlenen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın görevlendirildiği “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na bağışlayacak.

İstanbul’dan Pendik ile Ambarlı ve Mersin’den, İtalya’daki Trieste ve Ancona Limanları’na, Pendik’den Fransa’daki Toulon Limanı’na düzenli ro-ro seferleri gerçekleştiren U.N. Ro-Ro, 15 Temmuz 2016’da ülkemize karşı yapılan hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine ve yaralanan vatandaşlarımıza yönelik başlatılan yardım kampanyasına destek verecek. U.N. Ro-Ro, İstanbul’dan İtalya’ya 30 Ağustos’ta sefere çıkacak olan yaklaşık 240 araç kapasiteli gemisinin tüm navlun hasılatı, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nca esasları belirlenen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın görevlendirildiği “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na aktaracak. 30 Ağustos tarihinde gerçekleşecek seferde araçlarıyla yer alan müşterilerin, gönderecekleri yüklerdeki tarife navlun bedellerinin üzerinde ödeme yapmak istemesi durumunda, bu tutar da yine direkt olarak bu kampanyaya gönderilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş. CEO’su Sedat Gümüşoğlu, “ U.N. Ro-Ro olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temel değerlerini, anayasal düzeni ve demokrasi geleneğinimizi tehdit etmeye kalkışan 15 Temmuz’daki saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Başbakanlığımızca düzenlenen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca yürütülen “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na katılmaktan onur duyuyoruz. Bağışta bulunacağımız gemimizin sefer tarihini özellikle 30 Ağustos olarak belirledik. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bu şekilde daha da anlamlı kılmak, şehitlerimizin ailelelerine ve yaralanan vatandaşlarımıza destek olmak bizler için bir bağıştan ziyade görev niteliği taşıyor. Bu önemli görevi yerine getirmekten dolayı gururluyuz. Bu vesile ile 15 Temmuz saldırısında hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Yaralı olan tüm vatandaşlarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını umut ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler :