UPS Freight Forwarding'e birincilik ödülü

UPS Freight Forwarding'e birincilik ödülü

UPS Freight Forwarding (Uluslararası Nakliyat), dünya genelinden 1.500 freight forwarding karar vericisiyle yapılan görüşmelere dayalı olarak 2018 Mastio&Company Performans Değerlendirme Ödülü’nde 1. sırada yer aldı. UPS’in müşterilerinin geri bildirimleri doğrultusunda hayata geçirdiği yeni hizmeti Flex® Global View, müşterilerin global tedarik zinciri işlemlerine daha kolay erişebilmesini sağlıyor.

UPS, Mastio&Company tarafından 6.sı gerçekleştirilen sektör performansı değerlendirme çalışmasında,yük taşımacılığında liderlik konumunu elde etti. Müşteri değerini ve sadakatini ölçümleyen bağımsız çalışma, dünyanın dört bir tarafından freight forwarding alanındaki 1.500'ü aşkın karar vericiyle gerçekleştirilen görüşmeleri esas aldı. 

UPS Tedarik Zinciri Çözümleri bölümünün başkanı Philippe Gilbert, “UPS’in Freight Forwarding birimi olarak, müşterilerimizin, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin geri bildirimlerini önemsiyoruz, kültürümüzü ve hizmetlerimizi bu doğrultuda dönüştürüyoruz” dedi. 

Gilbert sözlerine şu şekilde devam etti: “Sektörde elde ettiğimiz bu liderlikdünya genelinde çalışanlarımızın inanılmaz çabalarının bir kanıtıdır ve aynı zamanda, hava ve deniz taşımacılığının 2018 yılı dördüncü çeyrek işletme kârımıza sağladığı önemli katkıların bir sonucudur.

Mastio’nun güvenli gözetim zinciri, zamanında teslimat ve operasyonel uygulama odaklı ölçümler dahil olmak üzere, en yüksek değeri sunan alanları tanımladığı bu çalışmasında, UPS tüm bu kriterlerde liderlik gösteriyor. Freight forwarding karar vericileri de işletmeleri için memnuniyet ve değeri artıran kritik unsurlar olarak, gönderi takibi ve anlıkbildirim vermeyi öne çıkarıyor.  

UPS Freight Forwarding birimi, müşterilerin bu unsurlara odaklanmasından yola çıkarak, çeşitli modlarda görüntüleme ile birlikte gönderi ve sipariş formu düzeyinde takip imkânı sağlayan bir platform olan Flex Global View için yeni bir düzenleme yapılacağını duyuruyor. UPS, neredeyse her altı haftada bir bu platform için güncellemeler yayınlamaya devam ediyor ve en son olarak, raporlama panolarını geliştirmenin yanı sıra desteklenen dil sayısını da artırıyor.

En sonyapılan güncelleme, müşterilerin gönderiler, gümrük girdileri, antrepo envanteri ve satın alma emirleri gibi tedarik zinciri bilgilerine daha kolay erişmesine imkân tanıyor. 

Yeni özelliklerden bazıları: 

-Tedarik zinciri verilerine hızlı erişimi daha kolay hale getiren yeni tedarik zinciri panosu görünümü

-En son veri görüntüleme araçlarından faydalanılan yeni raporlama özellikleri

-İspanyolca, Fransızca ve Mandarin Çincesi dil desteği

UPS Freight Forwarding Başkanı Romaine Seguin ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Tedarik zincirleri daha karmaşık hale gelirken, UPS bu önemli teknolojik aracın kullanımı sayesinde global ticaretin karışık sisteminde müşterilerinin yollarını bulabilmelerini kolaylaştırıyor,” dedi ve ekledi: “Dünyanın en büyük gümrük müşavirlerinden biri olarak uzmanlığımızla birlikte, Flex Global View gibi tedarik zinciri çözümleri, riski en aza indirerek müşterilerimizin başarı oranlarını da en üst düzeye çıkarıyor.”

UPS Türkiye Genel Müdürü Burak Kılıç da yaptığı değerlendirmede, “Uluslararası ticarette yeni pazarlara erişme veya mevcut piyasa erişimlerini genişletme noktasında müşterilerimizi destekliyoruz. Lojistik hizmetleri konusunda geniş kapsamı, depolama tesisleri ve uluslararası ticaret teknolojileri ile dünyanın en büyük gümrük müşavirliği ve lojistik danışmanlığından biriyiz. Uluslararası ticarette müşterilerimizin ihtiyaç duyabileceği tüm bu hizmetleri Türkiye’de tek çatı altında sunan UPS’in deneyimi, müşterilerimizin küresel piyasada daha başarılı olmasını sağlıyor. Teknolojik çözümlerimiz, Türkiye'de hayata geçirdiğimiz lokal yatırımlar ve geniş bir tecrübeye dayanan uzmanlık alanımız ile müşterilerimiz için yarattığımız lojistik verimliliği ile müşterilerimizin üretkenliğini güçlendirerek onlara rekabet avantajı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde belirtti. 

Etiketler :