Volvo, Dünyanın En Zor Yelken Yarışından Esinlendi ve Özel Seri FH ve FH16 Üretti

Volvo, Dünyanın En Zor Yelken Yarışından Esinlendi ve Özel Seri FH ve FH16 Üretti

Volvo Trucks, dünyanın en zor yelken yarışlarından biri olan Volvo Ocean Race'den esinlenerek tasarladığı özel seri Volvo FH ve Volvo FH16 sınırlı sayıda satacak. Tasarımı ile dikkat çeken özel seri Volvo FH ve Volvo FH16 kamyonlar; güvenlik ve performansı ile öne çıkıyor. Volvo tasarımcıları yeni seri kamyonu tasarlarken Volvo Ocean Race'in rotasını temel alıyorlar ve çizgilerini ve de renklerini bu yarışa göre şekillendiriyorlar.ÖZEL SERİGüçlü dış tasarımı...

Volvo Trucks, dünyanın en zor yelken yarışlarından biri olan Volvo Ocean Race'den esinlenerek tasarladığı özel seri Volvo FH ve Volvo FH16 sınırlı sayıda satacak. Tasarımı ile dikkat çeken özel seri Volvo FH ve Volvo FH16 kamyonlar; güvenlik ve performansı ile öne çıkıyor. Volvo tasarımcıları yeni seri kamyonu tasarlarken Volvo Ocean Race'in rotasını temel alıyorlar ve çizgilerini ve de renklerini bu yarışa göre şekillendiriyorlar.

ÖZEL SERİ

Güçlü dış tasarımı ve sıcak iç mekanı ile dikkat çeken özel seri Volvo’larda birinci en üst kalite parçalar kullanılıyor.

VOLVO FH MÜŞTERİLERİNE 500 HP VEYA 540 HP

Volvo Ocean Race Limited Edition 2017-2018, isteğe bağlı paket seçeneği ile sunuluyor. Performans paketi, Volvo FH müşterilerine, 500 HP veya 540 HP üreten daha güçlü bir 13 litrelik motor, Volvo I-Shift with Dual Clutch ve retarder belirtme fırsatı sunuyor. Hem Volvo FH hem de Volvo FH16 için güvenlik paketi, hırsız alarmı, kilitlenebilir güvenlik kutusu, şerit değiştirme desteği, sürücü uyarı desteği ve uyarlamalı hız sabitleme kontrolü gibi özellikleri içeriyor. Volvo Ocean Race Limited Edition 2017-2018, sınırlı bir süre küçük sayılarda üretilecek. 

VOLVO OCEAN RACE NEDİR?

Dünyanın en zor yelken yarışı olarak bilinen Volvo Ocean Race, 1973 yılından bu yana düzenleniyor. 3 yılda bir yapılan yarışın 2017-2018 sezonunda Alicante, Lizbon, Cape Town, Melbourne, Hong Kong, Guangzhou, Auckland, Itajaí, Newport RI, Cardiff, Göteburg ve Lahey olmak üzere dört okyanusu aşacak ve 12 büyük şehirde yer alacak. Yarış, 22 Ekim 2017'de Alicante'den başlayacak ve sekiz ay sonra Lahey'de sona erecek.

Etiketler :