WhatsApp'ta organize olan lojistikçiler ilk toplantısını gerçekleştirdi

WhatsApp'ta organize olan lojistikçiler ilk toplantısını gerçekleştirdi

Kısa süre önce WhatsApp’ta “Lojistik Hasbihal’ adlı grup oluşturan ve hızla büyüyen lojistik sektörü çalışanları ilk toplantısını İstanbul Kozyatağı’ndaki Ant Plaza’da gerçekleştirdi. 45 lojistik çalışanının katıldığı ilk toplantıda sektörle ilgili birçok konuda görüş alışverişinde bulunuldu. Ayda bir toplanarak sektörle ilgili gündemdeki konuları konuşmayı amaçlayan grup: İstanbul dışında İzmir’de de benzer bir toplantı gerçekleştirmeyi...

Kısa süre önce WhatsApp’ta “Lojistik Hasbihal’ adlı grup oluşturan ve hızla büyüyen lojistik sektörü çalışanları ilk toplantısını İstanbul Kozyatağı’ndaki Ant Plaza’da gerçekleştirdi. 45 lojistik çalışanının katıldığı ilk toplantıda sektörle ilgili birçok konuda görüş alışverişinde bulunuldu. Ayda bir toplanarak sektörle ilgili gündemdeki konuları konuşmayı amaçlayan grup: İstanbul dışında İzmir’de de benzer bir toplantı gerçekleştirmeyi planlıyor.

WhatsApp organize olan “Lojistik Hasbihal’ isimli grupta şu an Türkiye’nin birçok noktasında lojistik işi yapan 130 lojistik sektörü çalışanı bulunuyor. Grubun aynı zamanda sosyal medya platformu linkedin’de de Lojistik Hasbihal’ isimli sayfası yer alıyor. 

Etiketler :