Yaşaroğlu Otomotiv, TEMSA'nın İzmir bayisi oldu, 5 firmaya 52 adet Prestij SX teslim etti

Yaşaroğlu Otomotiv, TEMSA'nın İzmir bayisi oldu, 5 firmaya 52 adet Prestij SX teslim etti

TEMSA, Ege Bölgesi’ndeki bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor. TEMSA’nın İzmir’deki yetkili bayii Yaşaroğlu Otomotiv’in açılışında 5 firmaya 52 Prestij SX teslimatı da yapıldı. Bayi açılışı ve teslimatın ardından günün sonunda TEMSA yöneticileri ile İZTAD (İzmir Toplu Taşımacılık Servis Hizmetleri Derneği) üyeleri iftar yemeğinde buluştu.

TEMSA, yurt genelindeki yetkili bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor. Ege Bölgesi’ndeki bayi ağına son olarak Yaşaroğlu Otomotiv’i de ekleyen TEMSA, İzmir’de daha da güçleniyor. İzmir’de 8 Haziran günü iftar yemeğiyle gerçekleşen açılış törenine Yaşaroğlu Otomotiv Genel Müdürü Yaşar Özkan, TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, TEMSA Yurtiçi Satış Direktörü Murat Anıl, TEMSA Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ, TEMSA Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve TEMSA Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan katıldı.

DİNÇER ÇELİK: “YAŞAROĞLU OTOMOTİV, TEMSA İLE BİRLİKTE ÖNEMLİ SATIŞLARA İMZA ATACAĞINA İNANIYORUM”

Otomotiv sektöründe 30 yıllık deneyime sahip Yaşaroğlu Otomotiv’le iş birliğinden duyduğu memnuniyeti aktaran TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, “2016 yılında TEMSA Ankara Bayii’ni kuran Yaşaroğlu Otomotiv ile bugün İzmir bayiimizi açıyoruz. Ne mutlu bize ki Yaşaroğlu Otomotiv, TEMSA araçlarından duyduğu memnuniyeti Ankara’dan İzmir’e de taşıdı” dedi.

Yaşaroğlu’nun katılması ile TEMSA’nın kendisini daha güçlü hissettiğini söyleyen Dinçer Çelik, Yaşaroğlu Otomotiv’in müşterileri tarafından çok beğenilen, itibarı olan ve düzgün işlere imza atmış bir firma olduğunu ve bundan dolayı TEMSA olarak kendilerini şanslı hissettiklerini ifade etti. Çelik, Yaşaroğlu Otomotiv’in TEMSA ile birlikte önemli satışlara imza atacağına inandığını belirtti.

EGE BÖLGESİ’NDE BAYİLERİMİZ VE YETKİLİ SERVİSLERİMİZ İLE TEMSA, BAYRAĞI ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE ÇOK DAHA YUKARILARA TAŞIYACAK”

TEMSA’yı pazar liderliğine taşıyan iki önemli unsur olduğuna dikkat çeken Dinçer Çelik, şunları söyledi: “Bu unsurlardan birisi pazarın beklentilerine, ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunarak kaliteli araçlar üretebilme özelliği. Bir diğeri ise başarınızı sürekli hale getiren ve aslında her marka için en önemli unsur olan bayi ve yetkili servis ağı.  Siz kaliteli bir ürün üretseniz de satış sonrası süreçte bunu desteklemiyorsanız, lider olma şansınız zaten olmaz. Bizi güçlü yapan lider yapan iki unsur bunlar. Bayilerimiz ve servislerimiz TEMSA ailesinin en önemli parçaları arasında yer alıyor. Yaşaroğlu Otomotiv’in TEMSA ailesi arasında yerini almasından büyük mutluluk duyuyor ve başarılar diliyorum. İzmir’de Ant Oto’nun da TEMSA’ya çok önemli katkıları oldu. Ant Oto yönetimine de teşekkür ediyoruz ve başarılarının devamını diliyorum. Burada iki bayi ile varlığımızı daha da güçlendirmemiz verdiğimiz önemi de gösteriyor aslında. Ege Bölgesi’nde bayilerimiz ve yetkili servislerimiz ile TEMSA, bayrağı önümüzdeki süreçte çok daha yukarılara taşıyacak. Buna inanıyorum.

“ÜRETİM KAPASİTEMİZİ ARTIRDIK, 70 İŞÇİ ALDIK”

Pazarda bir kıpırdanma olduğunu vurgulayan Çelik, TEMSA olarak bu yılın başında yaptıkları planlamadan yüzde 15 daha fazla satış yapacaklarını söyledi. “Yılın ikinci yarısında sırf Yaşaroğlu Otomotiv için için 150 adet daha fazla araç üreteceğiz. Bu üretim artışı nedeniyle şu an 70 tane işçi aldık. Bundan sonra yılsonuna kadar her cumartesi ve de bazı pazarlar çalışıyoruz. Araç üretim kapasitemizi yüzde 20 artırdık” dedi.

“ŞEHİRLERARASI OTOBÜS PAZARI YILI 550-600 ADETLERDE KAPATIR”

Dinçer Çelik, şehirlerarası otobüs pazarıyla ilgili bir soruyu da şöyle cevaplandırdı: “İlk 5 ayın sonunda bizim büyük otobüste pazar payımız yüzde 38 ama pazar yüzde 48 daraldı. Geçen yıl büyük otobüste pazar 800’ün biraz üstündeydi. Bu yıl 550-600 adetlerde olur diye tahmin ediyoruz.”

YAŞAR ÖZKAN: “TEMSA AİLESİNE KATILMAKTAN MUTLUYUZ”

Yaşaroğlu Otomotiv Genel Müdürü Yaşar Özkan da yaptığı açıklamada Yaşaroğlu Otomotiv’in sektörde 35 yıldır faaliyet gösterdiğini belirtti. “İzmir’de uzun yıllar müşterilerimize otomotiv alanında hizmetler verdik. Bir süreç sonrasında yollarımız TEMSA ile kesişti. Müşteri beklentileri bizim onlara sunmak istediğimiz hizmet süreci ve TEMSA’nın müşteri anlayışı, kaliteli ürün gamı ile birbirimize çok uyum sağladığına inanınca işbirliği sürecini başlattık. İlk adımı da 2016 yılında Ankara’da attık. Daha sonra bunu İzmir’e taşıdık. Türkiye otobüs pazarının lider markası TEMSA ailesi içinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Umarız TEMSA’nın büyüyen hedeflerine biz de bayi olarak katkı sağlarız” dedi.

TEMSA’nın pazar payını daha da artırmayı amaçladıklarını anlatan Yaşar Özkan, “Önümüzdeki dönem de İzmir ve başka bölgelerde daha yoğun çalışmalarımız olacak. Daha çok müşteriye dokunarak daha çok araç satarak çalışmalarımız devam edecek” dedi.

5 FİRMAYA 52 PRESTİJ SX

Açıklamaların ardından Yaşaroğlu Otomotiv’in açılışında beş firmaya birden teslimat yapıldı.  Pamukkale Turizm’e 25 adet TEMSA Prestij SX,  MDE Turizm’e 6 adet TEMSA Prestij SX, Muğla Mumcular Kooperatifi’ne ise 6 adet TEMSA Prestij SX City, Ferhan Turizm’e 5 Prestij SX ve Özseçkin Turizm’e 10 Prestij SX teslimatını da gerçekleştirdi. 

Teslimat sırasında açıklamalarda bulunan TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Prestij SX taşımacıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sizlerin de katılımı ile Gürsel Turizm’e 30 Prestij teslim etmiştik. Bugün de Ege bölgesinin üç değerli şirketine 52 Prestij SX teslim ediyoruz. Bayiimizin açılışında teslimat yapmak ta ayrı bir mutluluk veriyor. Prestij SX araçlarımız firmalarımıza hayırlı, uğurlu olsun, bol kazançlar sağlasın” dedi.

TEMSA, İZMİRLİ TOPLU TAŞIMACILARLA İFTARDA BULUŞTU

Günün sonunda Yaşaroğlu Otomotiv’in organize ettiği iftar yemeğinde TEMSA yetkilileriyle  İZTAD (İzmir Toplu Taşımacılık Servis Hizmetleri Derneği) üyeleri bir araya geldi.

Etiketler :