Yeditepe Üniversitesi’nde Lojistik Süreçlerde Oyunlaştırma semineri yapıldı

Yeditepe Üniversitesi’nde Lojistik Süreçlerde Oyunlaştırma semineri yapıldı

Yeditepe Üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından düzenlenen “Lojistik Süreçlerde Oyunlaştırma” semineri 26 Eylül’de yapıldı. Konuşmacılar, lojistik süreçlerde verimliliği artırmak için oyunlaştırma süreçlerinin geliştirilmesi gerektiğini ve sektörde oyunlaştırmanın artırılmasının verimliğin yanında çalışanların motivasyonu de işlerini sevmelerini olumlu yönde etkileyeceği belirtti. Oyunla öğrenmenin çok etkin olduğunun da altının çizildiği seminerde...

Yeditepe Üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından düzenlenen “Lojistik Süreçlerde Oyunlaştırma” semineri 26 Eylül’de yapıldı. Konuşmacılar, lojistik süreçlerde verimliliği artırmak için oyunlaştırma süreçlerinin geliştirilmesi gerektiğini ve sektörde oyunlaştırmanın artırılmasının verimliğin yanında çalışanların motivasyonu de işlerini sevmelerini olumlu yönde etkileyeceği belirtti. Oyunla öğrenmenin çok etkin olduğunun da altının çizildiği seminerde dijitalleşmenin tüm meslekleri olduğu gibi lojistiği de çok yakından etkilediği kaydedildi. 

Seminere; Oyunlaştırma Uzmanı, Akademisyen Gamfed Türkiye’den E.Altuğ Yılmaz, Hadi CTO’su Gökhan Örün, İDE Bilişim-Simulane Kurucusu R. Osman Circi ve Modanisa’dan Lojistik Operasyon Koordinatörü Onur Bulunmaz, Operasyon Mühendisi Melis Keser, iç İletişim Lideri Elif Sarı katıldı.

Etiketler :