Yeni Conecto ve Intouro otobüsleri ile Transist'e katılacak

Yeni Conecto ve Intouro otobüsleri ile Transist'e katılacak

Mercedes-Benz Türk, Transist 2016 Fuarı’na Euro 6 motorlu yeni Mercedes-Benz Conecto ve Mercedes-Benz Intouro otobüs modelleri ile katılıyor. Fuarda sergilenen ve Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen Mercedes-Benz Conecto ve Intouro, yolcularına konforlu ve güvenli bir seyir, işletmecisine ise yüksek yakıt tasarrufu sunuyor.

Mercedes-Benz Türk, 1 – 3 Aralık arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Transist 2016 Fuarı’na Intouro ve yeni Conecto otobüs modelleri ile katılıyor. Şirket, şehiriçi ulaşım sektörünü desteklemek ve sektöre yönelik araç ve hizmetlerinin detaylı tanıtımını yapmak üzere Transist 2016 Fuarı’nda yer alıyor.

Fuarda sergilenen ve Mercedes-Benz Türk’ün Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen Conecto modeli geçtiğimiz aylarda tamamen yenilenerek piyasaya sunuldu. Üstün teknolojisi, tasarımı, güvenlik standartları ve özellikle yakıt tasarrufu ile şehiriçi ulaşımın ‘en karlı yatırımı’ olan yeni Conecto, genişleyen iç havuzu, tamamen yenilenen şoför mahalli, yeni nesil iklimlendirme sistemi, sunduğu geniş donanım alternatifleriyle ve özellikle yakıt tasarrufu sağlayan reküperasyon (geri kazanım)sistemine sahip sınıfındaki tek model olması özelliği ile sektörde fark yaratacak bir ürün olma özelliğine sahip. Yeni Conecto, solo ve körüklü olarak artık dizelin yanı sıra CNG (Doğalgaz) motor seçenekleri de sunuyor.

Transist’te sergilenen diğer Mercedes-Benz otobüs modeli Intouro da Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretiliyor. 49 oturan yolcu kapasiteli Intouro, personel taşımacılığına uygunluğu ile ön plana çıkıyor. 55 oturan yolcu kapasitesine sahip olan araçta ise 4 adet katlanır koltuk ve orta kapıda bulunan engelli asansörü sayesinde tekerlekli sandalyeli yolcuların ulaşımına büyük kolaylık sağlanıyor. Bu araç güçlü klimasıyla yaz aylarında da yolculuğu konforlu hale getiriyor. Araç 295 HP (220 kW) gücündeki sıralı 6 silindirli Euro 6 Mercedes-Benz motoru ve otomatik şanzımanı ile düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerlerinin yanısıra yüksek bir performans sunuyor.

Etiketler :