Yeni Crafter Roadshow Başlıyor

Yeni Crafter Roadshow Başlıyor

Volkswagen Ticari Araç, C-D segmentinde yer alan güçlü modeli Yeni Crafter’ın Okul ve Servis versiyonlarını, gerçekleştireceği roadshow etkinliği ile Türkiye’de farklı illerdeki Crafter severlerle buluşturuyor. 10 Eylül’de Ankara ile başlayacak roadshow etkinliği, sırasıyla Kayseri, Adana-Osmaniye, Antakya, Manisa, İzmir, Denizli, Fethiye, Bodrum ve Çanakkale’deki Volkswagen Yetkili Satıcılarında gerçekleştirilecek. Etkinlik, yıl sonuna kadar ve 2020 yılında da çeşitli illerde devam edecek.

Volkswagen Ticari Araç, en önemli modellerinden biri olan Crafter’ın Mayıs ayında satışa sunduğu Okul ve Servis versiyonlarını müşterileriyle buluşturuyor. 

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde belirlenen 10 Volkswagen Yetkili Satıcısı’nda gerçekleştirilecek etkinliklerde, özellikle servis, okul ve turizm taşımacılığı sektörlerinin şirket sahipleri ve kullanıcılarına yönelik tanıtım faaliyetleri yapılacak.  

Volkswagen Ticari Araç satış, pazarlama ve satış sonrası yetkililerinin yönetiminde gerçekleşecek olan etkinliklerde Yeni Crafter’ın özellikleri birebir müşterilere aktarılacak ve test sürüşleri gerçekleştirilecek. Ayrıca katılımcılara teorik ve dinamik anlatımlarla ekonomik sürüş teknikleri eğitimi de verilecek. 

Roadshow etkinliklerinde, ekstra uzun şasi yüksek tavanlı olarak satılan 16+1 ve 19+1 konfigürasyonlu Okul ve Servis modellerinin yanı sıra, tek teker ekstra uzun şasi versiyonları da tanıtılacak.

Etiketler :