Yeni Sprinter ve Tourismo 15 Antalya’da müşterileri ile buluştu

Yeni Sprinter ve Tourismo 15 Antalya’da müşterileri ile buluştu

Mercedes-Benz’in ticari araçlar sektöründeki “Turizm Elçileri”nin en yeni modelleri üçüncü nesil Sprinter ve Tourismo 15, Mercedes-Benz Türk bayii Hastalya ile birlikte The Marmara Antalya’da düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Hafif Ticari Araçlar arasında teknolojik özellikleri ile segmentinde farklı bir boyut yaratan Yeni Mercedes-Benz Sprinter, “Sprinter Sana Yakışır” sloganı ile “Turizm Cenneti” Antalya’da müşterilerinin beğenisine sunuldu. Ürün portföyünü pazar ihtiyaçları doğrultusunda sürekli yen

Mercedes-Benz Türk, 9 Temmuz Salı akşamı The Marmara Antalya’da düzenlenen etkinlikte turizmin elçileri konumundaki Yeni Sprinter ve Tourismo 15’i özel konukların beğenisine sundu. Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy, Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak ve Mercedes-Benz Türk bayii Hastalya yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda en yeni Mercedes-Benz modeli Yeni Sprinter ve seyahat otobüslerinin en fazla tercih edilen modellerinden Tourismo 15, katılımcılar tarafından incelendi. 

Türkiye’de satışa sunulduğu 1996 yılından günümüze, hafif ticari araçlar sınıfında fark yaratan Mercedes-Benz Sprinter; yenilenerek “Sprinter Sana Yakışır” sloganı ile Mayıs ayında satışa sunuldu. Minibüs, Panelvan ve Kamyonet olmak üzere 3 ana seçenekte 1.700’ü aşkın farklı seçeneği sunulan yeni Sprinter, müşterilerin talep ve beklentilerini karşılamak üzere tasarlandı. Aracın temelini, maksimum seviyede modüler bir yapı konsepti oluşturuyor. Bu modüler yapı konsepti ile şehir içi ve şehir dışı yolcu taşımacılığı yapan, okul ve personel servisi hizmeti veren, nakliye ve kurye hizmetleri gerçekleştiren firmalar için yeni çözüm önerileri sunuluyor. 

Yeni Tourismo ise, daha konforlu, daha güvenli ve daha verimli modelleriyle tüm ihtiyaçları karşılamaya hazır. Yeni Tourismo ile tüm segmentlere uygun ve ekonomik bir otobüs. Tümü 2 akslı olmak üzere, Tourismo’nun 2 farklı uzunluk seçeneğinde 3 farklı modeli bulunuyor. 2+2 koltuklandırma düzenindeki Tourismo 15, 50 yolcu kapasitesi ile 12,3 m uzunluğunda, Tourismo 16 ise 54 yolcu kapasitesi ile 13,1 m uzunluğunda. 2+1 koltuklandırma düzenindeki Tourismo 16 2+1 ise, 41 yolcu kapasitesi ile 13,1 m uzunluğa sahip.

Etiketler :