Yeni Sprinter ve Yeni Vito almak isteyenlere Ocak kampanyası

Yeni Sprinter ve Yeni Vito almak isteyenlere Ocak kampanyası

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Yeni Sprinter için sunduğu kampanya kapsamında, kurumsal müşteriler yüzde 0.75 sabit faiz oranı ile 753 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanabiliyor. Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile sınıfında Euro 6 motora geçen tek araç olan yeni Sprinter, Ocak ayında avantajlı kampanyalarla sunuluyor.YENİ VITOYeni Vito için Ocak ayında sunulan kampanya kapsamında...

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Yeni Sprinter için sunduğu kampanya kapsamında, kurumsal müşteriler yüzde 0.75 sabit faiz oranı ile 753 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanabiliyor. Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile sınıfında Euro 6 motora geçen tek araç olan yeni Sprinter, Ocak ayında avantajlı kampanyalarla sunuluyor.

YENİ VITO

Yeni Vito için Ocak ayında sunulan kampanya kapsamında yüzde 1.15 sabit faiz oranı fırsatıyla kurumsal müşteriler aylık 827 TL’den, bireysel müşteriler ise aylık 859 TL başlayan ödemelerle farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olabiliyorlar.

2. EL HAFİF TİCARİ ARAÇ KAMPANYALARI

Mercedes-Benz Türk’ün 2. El hafif ticari araç markası Used1 altında Ocak ayında takas kapsamında alınmış 2. El araçlar için sunduğu kampanya kapsamında yüzde 1.15 sabit faiz oranıyla kurumsal müşteriler ayda 827 TL’den, bireysel müşteriler ise 859 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanabilirler.

Etiketler :