Yılın TIR Şoförü aranıyor?

Yılın TIR Şoförü aranıyor?

Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nin web sitesinde yayınlanan bir açıklamada; İstanbul Valiliği'nin "Trafik Haftası Etkinlikleri" kapsamında uluslararası nakliye işlerinde çekici (TIR) şoförü olarak çalışanlar arasından asli kusurlu olarak trafik kazasına karışmamış, trafik ihlali nedeniyle hiç cezası olmayan (asli kusurlu olarak), yılın en iyi uluslararası nakliye şoförünün aradığı belirtildi. Organizasyonun temel amacının güzel örneklerin çoğalması...

Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nin web sitesinde yayınlanan bir açıklamada; İstanbul Valiliği'nin "Trafik Haftası Etkinlikleri" kapsamında uluslararası nakliye işlerinde çekici (TIR) şoförü olarak çalışanlar arasından asli kusurlu olarak trafik kazasına karışmamış, trafik ihlali nedeniyle hiç cezası olmayan (asli kusurlu olarak), yılın en iyi uluslararası nakliye şoförünün aradığı belirtildi. 

Organizasyonun temel amacının güzel örneklerin çoğalması ve kurallara uyan şoförlerin onore edilmesi olduğu belirtilen açıklamada, "Firmanızda yurtdışı nakliye işlerinde çalışan şoförleriniz arasından hem ahlaki, hem de tecrübe kriterlerini dikkate alarak 1 (bir) sürücünüzün; sürücü belgesi fotokopisi ve T.C. Kimlik numarasını 25 Nisan 2017 tarihine kadar [email protected] adresli maile iletmenizi rica ederiz. Göndermiş olduğunuz isim ile ilgili gerekli incelemeler (sicil kontrolü), İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılacak olup, ödüle layık görülen sürücünün adı bilahare paylaşılacaktır. Bu organizasyon İstanbul Valiliğince yapılmakta olduğundan sadece İstanbul'da faaliyet gösteren firmaların isim bildirmeleri rica olunur" denildi.