Yılın Yeşil Filo Yöneticisi seçilecek

Yılın Yeşil Filo Yöneticisi seçilecek

Her yıl Ekonomist dergisi ve LeasePlan ana sponsorluğunda gerçekleştirilen “Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri”nin 3

Her yıl Ekonomist dergisi ve LeasePlan ana sponsorluğunda gerçekleştirilen “Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri”nin 3.'sünde Yeşil Filo ödülü sponsoru Michelin oldu.

Başarılı bir filo yönetiminin şirket kârlılığına olduğu kadar, ülke ekonomisine de sağladığı katkıları vurgulayan ödüllerde Michelin; sürdürülebilir ve çevreye duyarlı filo yönetim uygulamalarını ödüllendirecek.

LeasePlan ve Ekonomist dergisinin ana sponsorluğunda düzenlenen “Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri 2013” için başvurular başladı. 17 Şubat tarihine kadar www.filoodulleri.com üzerinden başvuruları alınan katılımcılar, 13 Mart’ta gerçekleştirilecek gala gecesinde ise ödüllerine kavuşacak. Filo yönetiminin şirketler için önemine dikkat çekmeyi ve başarılı uygulamaları ödüllendirmeyi amaçlayan ödüllerde Michelin, filo yöneticilerini “Michelin Yeşil Filo Ödülü” alanında ödüllendirecek.4 KATEGORİDE ÖDÜLOtomotiv ve yan hizmet sektöründe, alanında uzman bir jüri kurulu tarafından dağıtılacak ödüller 4 kategoriyi kapsıyor. Ödüller; “Yılın Filo Yöneticisi”, “KOBİ Filo Yöneticisi”, “Yeşil Filo” ve “Güvenli Filo” olmak üzere toplam 4 kategoride dağıtılacak. Yeşil Lastik konseptinin öncüsü Michelin de çevreye duyarlı ve sürdürülebilir filo uygulamalarını değerlendirerek “Yeşil Filo” kategorisinin liderini belirleyecek.FİLO ARAÇ SAYISI13 Mart’ta gerçekleştirilecek “Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri 2013”te 10 ile 50 araca sahip filo yöneticileri “KOBİ Filo Yöneticisi” alanında değerlendirmeye alınırken; 50 ve üzeri araca sahip filo yöneticileri “Yılın Filo Yöneticisi” alanında ödüllendirilecek. “Michelin Yeşil Filo” ve Mapfre Güvenli Filo” ödülleri ise her iki kategorideki katılımcıları inceleyerek kazananı belirleyecek.

Etiketler :