Yüksek kalitedeki imajı tercih nedeni oldu!

Yüksek kalitedeki imajı tercih nedeni oldu!

Yol inşaatları konusunda uzman firma Yüngül İnşaat, 14 adetlik kamyon üstü Meiller damperi bünyesine ekleyerek filosunu genişletti. Ankara merkezli Yüngül İnşaat’ın tercih ettiği 25 metreküp hacimli kamyon üstü damper her türlü malzeme nakliyesi için elverişliliği ile dikkat çekiyor. Meiller’in kamyon üstü damper modeli taş, kaya, hafriyat gibi ağır malzemelerin taşımacılığına uygun sağlam yapısının yanında asfalt finişeri gibi serimli malzemelerin boşaltımında...

Yol inşaatları konusunda uzman firma Yüngül İnşaat, 14 adetlik kamyon üstü Meiller damperi bünyesine ekleyerek filosunu genişletti. Ankara merkezli Yüngül İnşaat’ın tercih ettiği 25 metreküp hacimli kamyon üstü damper her türlü malzeme nakliyesi için elverişliliği ile dikkat çekiyor. Meiller’in kamyon üstü damper modeli taş, kaya, hafriyat gibi ağır malzemelerin taşımacılığına uygun sağlam yapısının yanında asfalt finişeri gibi serimli malzemelerin boşaltımında da işlevsel yapısıyla öne çıkıyor. Meiller damper, yol inşaatlarındaki hafriyat ve dolgu malzemelerinin yanısıra asfaltlama işlerinde de rahatlıkla kullanılabiliyor.

14 adet kamyon üstü Meiller’i teslim alan Yüngül İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yüngül, 2013 yılında aldıkları 8 adet Meiller’den çok memnun olduklarını belirterek “Sektörümüzde yüksek kaliteli imajıyla birlikte anılan Meiller, tercihimizde önemli rol oynadı. Geçen yıl aldığımız Meiller damperlerin sunduğu verim, bu yılki 14 adetlik siparişimizi beraberinde getirdi. Yaptığımız araştırmalar sonucunda, kriterlerimizi tam anlamıyla karşılayan Meiller’de karar kıldık“ dedi.

Etiketler :