Yurtiçi Kargo’da önemli atama!

Yurtiçi Kargo’da önemli atama!

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tolga Güler oldu. Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olan Tolga Güler, profesyonel iş yaşantısına Yurtbank Kredi Pazarlama Bölümü’nde başladı. 1997 ve 2008 yılları arasında, sırasıyla, Otokoç – Birmot Birleşik Motor San. ve Tic. A.Ş. ve TOFAŞ - Türkiye Otomobil Fabrikaları A.Ş.’de  Filo ve Özel Satışlar Müdürü görevini yürüten Güler, 2008-2011 yılları arasında...

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tolga Güler oldu. Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olan Tolga Güler, profesyonel iş yaşantısına Yurtbank Kredi Pazarlama Bölümü’nde başladı. 1997 ve 2008 yılları arasında, sırasıyla, Otokoç – Birmot Birleşik Motor San. ve Tic. A.Ş. ve TOFAŞ - Türkiye Otomobil Fabrikaları A.Ş.’de  Filo ve Özel Satışlar Müdürü görevini yürüten Güler, 2008-2011 yılları arasında Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş.’de yine Filo ve Özel Satışlardan Sorumlu Müdür olarak görev yaptı. 2011 yılında Kıraça Holding kuruluşu Sirena Marine’e Satış ve Pazarlama Müdürü olarak atanan Güler, 2016 yılına kadar Bayraktar Otomotiv Servis Hizmetleri A.Ş.’de ve Oto Plan Operasyonel Taşıt Kiralama Tic. A.Ş.’de Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevlerini yürüttü.

Tolga Güler, 11.07.2016 itibari ile de Arıkanlı Holding Taşıma Grubu şirketlerinden; Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. firmasına Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Güler, evli ve iki çocuk babasıdır.

Etiketler :