ZF'den eğitime destek

ZF'den eğitime destek

ZF, gençlerin eğitimine destek olmak amacıyla, bir adet ZF Intarder’li AS Tronic otomatikleştirilmiş şanzıman ASO Teknik Koleji’ne bağışladı. Şanzıman teslimi, ASO Teknik Koleji’nde, okul yöneticileri ve ZF yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleşti. ZF yetkilileri ayrıca Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.ZF, ASO Teknik Koleji öğrencilerinin iş makinesi komponentlerini daha yakından tanımaları amacıyla yaptığı bağışlara bir yenisini daha ekledi....

ZF, gençlerin eğitimine destek olmak amacıyla, bir adet ZF Intarder’li AS Tronic otomatikleştirilmiş şanzıman ASO Teknik Koleji’ne bağışladı. Şanzıman teslimi, ASO Teknik Koleji’nde, okul yöneticileri ve ZF yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleşti. ZF yetkilileri ayrıca Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

ZF, ASO Teknik Koleji öğrencilerinin iş makinesi komponentlerini daha yakından tanımaları amacıyla yaptığı bağışlara bir yenisini daha ekledi. 2015 yılında iş makinalarında kullanım alanı olan 1 adet ön aks, 1 adet arka aks ve 1 adet şanzıman bağışlayan ZF, kamyon ve otobüslerde geniş kullanım alanı olan bir adet AS Tronic şanzıman ve ona entegre edilmiş Intarder ile sosyal sorumluluk alanında bir adım daha attı. AS Tronic ve Intarder’in ASO Teknik Koleji’ne teslimatı, 12.12.2016 tarihinde Hidromek, ASO Teknik Koleji ve ZF yetkililerinin katıladığı bir tören ile gerçekleşti.

ERKUNT MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

ZF Services Türk OE-Satış Müdürü Atilla Hassas, ZF Friedrichahafen AG, İş Makineleri Satış Müdürü Hermann Koch ve Satış Sorumlusu Helmut Muthig, Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Aydın Türkoğlu’nun eşlik ettiği bu ziyarette ZF yetkilileri öğrenciler ve öğretim görevlileri ile görüşüp incelemelerde bulundu.

PASKARA PROJESİ DEVAM EDİYOR

ASO Teknik Koleji ve Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi ile Passau Karl-Peter-Obermaier Teknik Meslek Lisesi arasında adını Passau ve Ankara isimlerinin bir araya getirilmesiyle alan PASKARA öğrenci/eğitimci değişim projesi, 2011’den bu yana hız kesmeden devam ediyor ve böylece gençlerimizin eğitimine ve ülkemizin geleceğine katkı sağlıyor. PASKARA projesi ile Türk ve Alman öğrenciler, hem iki ülkenin okullarında eğitim alarak, hem de ZF ve okullarına destek veren sanayi tesislerinde uygulamaları yerinde inceleyerek kendilerini geliştiriyorlar ve farklı kültürleri tanıyorlar.