Webnak’tan Sürücülere Hediye Fırsatı!

Webnak’tan Sürücülere Hediye Fırsatı!

“Webnak Sürücü Programı”yla, Webnak uygulamasını kullanan sürücüler puan biriktirerek çok sayıda hediye kazanma şansı yakalıyor. Taşımalarını Webnak ile yapan ve konum bilgilerini sürekli açık tutan sürücüler yıl boyunca topladığı puanlar değerinde dilediği hediyeyi alabilirken; Samsung telefon, LG televizyon ve hepsiburada.com’dan hediye çeki kazanma fırsatından da yararlanabilecek. 

Webnak, sürücüler için sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekledi. “Webnak Sürücü Programı” adı verilen program sayesinde Webnak uygulamasını kullanan sürücüler, kazandıkları puanlarla farklı hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak. Webnak’la taşıma yapıp, konum bilgilerini sürekli açık tutan sürücüler yıl boyunca topladığı puanlar ile kazandığı puana uygun dilediği hediyeyi alabilirken; Samsung telefon, LG televizyon ve hepsiburada.com’dan hediye kazanma şansına da sahip olacak.

Webnak uygulamasını kullanan ve bu sayede taşıma yapan sürücüler, belgelerini sistem üzerinden yüklemesi halinde Webnak’tan alınan her yük için 1000 puan kazanacak. Uygulamasını ve konumunu açık tutan sürücüler ise her gün için ekstra 125 puan daha kazanabilecek. Kazanılan puanlar ‘Webnak Puanım’ ekranından takip edilebilirken; sürücüler, hediyelerin bulunduğu ‘Webnak Hediye Dükkanı’ndan seçtikleri hediyelerle puanlarını harcayabilecekler.

Etiketler :