Continental’den Kış Lastiği Kampanyası

Continental’den Kış Lastiği Kampanyası

Continental, lastiklerini değiştirmek isteyen kullanıcılar için özel bir kampanya hayata geçiriyor. 01 Kasım - 15 Aralık 2017 tarihleri arasında kampanyaya katılan Continental yetkili satıcılarından Continental marka 4 adet 16 inç ve üstü binek veya 4x4 kış lastiği alan herkese 1 adet Casio marka kol saati hediye ediliyor. Kampanya 01 Kasım - 15 Aralık tarihleri arasında kampanyaya katılan yetkili satıcılarda geçerli. Üstelik kullanıcıları kampanya kapsamında Worldcard...

Continental, lastiklerini değiştirmek isteyen kullanıcılar için özel bir kampanya hayata geçiriyor. 01 Kasım - 15 Aralık 2017 tarihleri arasında kampanyaya katılan Continental yetkili satıcılarından Continental marka 4 adet 16 inç ve üstü binek veya 4x4 kış lastiği alan herkese 1 adet Casio marka kol saati hediye ediliyor. Kampanya 01 Kasım - 15 Aralık tarihleri arasında kampanyaya katılan yetkili satıcılarda geçerli. Üstelik kullanıcıları kampanya kapsamında Worldcard ile peşin fiyatına 7 taksit fırsatı bekliyor.

YAZ LASTİĞİNİ NEREDE SAKLAYACAĞIM DERDİNE SON!

Mevsimine uygun lastik kullanımını her fırsatta vurgulayan Continental, dönemsel olarak değiştirilen lastikler için de Lastik Saklama Hizmeti veriyor. İsteyenler, konusunda uzman ve donanımlı Continental yetkili satıcılarında uygun koşullarda ve güvenle yaz lastiklerini muhafaza edebiliyor.

Lastik saklama hizmeti veren Continental yetkili satıcıları, lastikleri saklamadan önce gerekli analizleri yaparak bir sonraki kullanım dönemi için de araç sahiplerini bilgilendiriyor. Araç sahibinin ismine özel lastik saklama etiketleri oluşturuluyor ve bir sonraki lastik değişim dönemine kadar güvenle saklanıyor. Lastiklerinin durumlarıyla ilgili detaylı bilgiye sahip olan araç sahipleri, üst seviyede lastik montaj hizmeti de alabiliyor. 

Etiketler :