MICHELIN LTX Force,  Türkiye Rallisi’nde Sahneye Çıkıyor

MICHELIN LTX Force, Türkiye Rallisi’nde Sahneye Çıkıyor

Michelin, LTX Force ile Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 11. ayağı olarak gerçekleştirilen Türkiye Rallisi’nde gövde gösterisine başladı. 12-15 Eylül tarihlerinde Marmaris’te gerçekleşecek yarışlarda, Michelin, zorlu etaplarda takımlara yol arkadaşlığı edecek.

Michelin, Dünya Ralli Şampiyonası’nın (WRC) 11. ayağı olarak gerçekleştirilen Türkiye Rallisi’nde performansını sergilemeye hazırlanıyor. Marmaris’te düzenlenen ve 15 Eylül’e kadar sürecek olan 985,33 km’lik yarış, yer yer futbol topu büyüklüğündeki çakıl taşlarıyla en zorlu parkurlardan biri. Otomobilleri, takımları ve lastikleri en ağır testlere tabi tutan Türkiye Rallisi’nde Michelin, LTX Force H4 ve M6 ile yer aldı. 

Takımlar zorluklara hâkim

22 ülkeden 54 otomobil ve 108 sporcunun katıldığı Türkiye Rallisi’nde Michelin Motorsporları Müdürü Arnaud Remy, sezonun en kompleks rallilerinden biriyle karşı karşıya olduklarını belirterek, “Geçtiğimiz yıl Türkiye’deki bu zorlu parkurlarla ilk kez tanıştık. Ağır taşlı bu parkurlarda pek çok bilinmeyenle mücadele ettik. Şu anda tüm takımlar, lastik aşınma oranları ve tekrar turlarında karşılaşacakları koşullar olmak üzere neyle karşı karşıya olduklarını çok daha iyi biliyor’’ diye konuştu. 

Etiketler :